Mannenworkshops
 De Perfecte Minnaar

De mannenworkshop "De Perfecte Minnaar" van David Goedhart bestaat uit drie delen, op drie aparte dagen gegeven. Want ook hier geldt: het is geen kunstje maar een diepgaande transformatie van geilheid naar liefde, van nemen naar geven, van ik naar samen. 


Vrouwen die echt plezier willen beleven aan het intieme contact met mannen en die ook nog diepgaand bevredigd willen worden, willen graag in het hart geraakt worden. Dit vereist meer dan een leuke opmerking en een strakke piemel.Deel 1: Introductie, Theorie & Basisprincipes.

Deel 2: Leren contact maken op alle lagen van intimiteit.

Deel 3: De Lingam; poort naar een Hoger Bewustzijn.


Deze dagen zijn speciaal voor MANNEN die het boek De Perfecte Minnaar hebben gelezen en graag meer willen weten over de kunst van het beminnen.

Deel 1 Introductie, Theorie, Basisprincipes & Demonstratie tantramassage.

In de eerste workshop gaan we in op de belangrijkste basisprincipes van het liefdevol beminnen: kunnen invoelen in de ander, kunnen geven wat de ander verlangt en de eigen lust kunnen beteugelen. Zolang we onze piemel blind achterna blijven lopen, kunnen we echt diepgaand contact vergeten. Dit leidt vroeger of later tot teleurstelling en verwijten, bij beide kampen. 

Op deze dag draait het dus om begrip: weten wat nodig is om echt diepgaand en liefdevol contact te kunnen maken met de andere sekse. Mijn boek over "Handboek voor de Perfecte Minnaar" is hierbij de leidraad. Dus voor het volgen van deze workshop graag dit boek lezen. 

Datum: Zaterdag 24 september van 10.30 tot 16.30 uur. Locatie wordt nader bekend gemaakt.
Kosten: 125 euro inclusief lekkere lunch

Deel 2 Leren contact maken op alle lagen van intimiteit.

In de tweede workshop gaan we de focus verleggen: van onszelf naar het samenzijn. Wat is nodig om leuk, spannend en bevredigend contact te hebben, een warme verbinding die voor beide partijen meer dan de moeite waard is. We gaan in op onze uitstraling (energie), woorden (wat wel en niet te zeggen) maar ook de aanraking (hoe voelt de aanraking van mijn hand en hele lijf). Om echt te kunnen verbinden moeten we de communicatie meester zijn. Niet alleen met woorden, maar met onze hele presentatie. Dit gaan we ook live oefenen op een vrouwelijk model.   

Datum Oktober

Deel 3 De Lingam; poort naar een Hoger Bewustzijn.

Eerlijk is eerlijk: de piemel is van doorslaggevend belang in bevredigend intiem contact met vrouwen. Het leren hanteren van dit ultieme liefdesinstrument helpt je dus enorm op weg richting plezierig en bevredigend contact. In Tantra wordt de penis "Lingam" genoemd, wat zoveel betekent als: "Wand of Light".

Nadat we in de eerste twee workshops een stevig fundament hebben gelegd (we weten wat er van ons mannen allemaal verwacht wordt en hoe we de juiste intentie en feel meegeven aan onze acties), kunnen we ons in de derde workshop gaan richten op de Lingam. Vrede sluiten met je piemel en het leren hanteren van zijn kunsten is een uitdaging apart. Maar essentieel in diepgaand contact met je zelf of je partner. 

In deze workshop laten Marleen en David jullie zien en zelf ervaren hoe je een hoger stadium van bewustzijn en bevrediging kunt bereiken door op een andere manier met je penis om te gaan. Schaamte- en schuldgevoelens mogen je niet in de weg blijven staan en kunnen in deze workshop één voor één erkend, doorvoeld en geaccepteerd worden. Daar na kan de deur naar meer liefdevolle intimiteit in je leven openzwaaien.

Een zeer uitdagende, maar ook zeer geestverruimende workshop! Hierin zet je een grote stap voorwaarts in je bewustwordingsproces en je seksuele ontwikkeling. Eentje die eigenlijk onmisbaar is en je meer zal bieden dan je kon verwachten.

Datum November