Tantratraining voor stellen

Dag van 6 uur of sessie van 2 uur

Dit is een intensieve dag (6 uur) of een sessie (2 uur) voor stellen die meer verdieping wensen in hun relatie, meer inzicht willen in zichzelf en die willen leren elkaar een tantramassage te geven. 

Hele dag van 6 uur:
In de ochtend hebben jullie een sessie met David. De sessie begint met een (kennismakings)gesprek over Tantra als levensstijl. We bespreken wie jullie zijn, hoe jullie in het leven staan en eventuele levens/relatievraagstukken komen aan bod. Daarna gaan jullie naar de massagemat en zal David de man leren hoe de vrouw een tantramassage te geven. Dit is in de vorm van een vierhandenmassage waarbij de vrouw centraal staat.

Tussen de middag komt Luna erbij en zullen we met z'n vieren genieten van een heerlijke lunch. Na de lunch zal Luna het stokje van David overnemen en zal zij de vrouw de 'technieken' van tantramassage leren. De man staat nu centraal in de vierhandenmassage.

Kosten: €650

Sessie van 2 uur:
Jullie kunnen er ook voor kiezen een sessie van 2 uur te boeken om alleen de tantramassage te leren voor óf de man, óf de vrouw. We starten de sessie met een kennismakingsgesprek. Hierna krijgt 1 van jullie de training en staat de ander centraal en ontvangt de vierhanden tantramassage. David geeft training aan de man (hoe een vrouw liefdevol te masseren) en Luna geeft training aan de vrouw (hoe een man liefdevol te masseren). 

Kosten: €280

We sluiten de dag of dagdeel af met een nagesprek en jullie krijgen voldoende tijd om te landen en weer bij te komen en je vragen te stellen.

Tijd: van 10.00 - 16.00 inclusief lunch of voor een sessie: 2 uur in overleg
Waar: Tantrastudio Leiden, nabij CS
Meenemen: badjas en dikke sokken of slippers

Massage ervaring is NIET nodig!

► Als jullie de tantratraining boeken, dan krijgen jullie 50% korting op de online cursus Tantra Lifestyle. Het is fijn om deze cursus te doen alvorens jullie de Tantratraining ervaren. 

Boek jullie Tantratraining:

  • De aanbetaling is €130 en op de afspraak zelf de rest van het bedrag:
    Dag: + €520
    Sessie van 2 uur: + €150
    Dat kan contant, via Tikkie of PIN (+ 4%) 
  • Na het boeken kom je op een pagina waar jullie een paar voorkeursdata kunnen aangeven voor een afspraak en kun je aangeven of je een dag of dagdeel wilt en voor dagdeel met wie; Luna of David
  • Daar vind je ook de kortingscode van 50% voor de online cursus.