Teasing & Pleasing 

Some darker Tantra voor stellen


Tantra is bewust in het leven staan, op een liefdevolle en spannende manier. Tantra is ook licht laten schijnen op duister, op dat wat verborgen is, op de schaduwplekken in onszelf. Bijvoorbeeld op verlangens die we niet graag delen met anderen omdat er een taboe op rust. Een van die verlangens is het verkennen van de iets woeliger wateren van seksualiteit. De film "Fifty Shades of Grey" heeft heel wat teweeg gebracht hierin. 

Uit onderzoek blijkt dat vooral veel mannen en vrouwen hier niet alleen over fantaseren, maar het ook (een keer) willen ervaren. Dit kan bijvoorbeeld in de (BD)SM wereld maar sinds kort ook in de Tantrawereld. Niet vanuit een gevoel van kille dominantie en bange minderwaardigheid, maar vanuit het hart. In liefde alles beproeven, in overgave, zonder oordeel, zonder afwijzing. Ook dat is Tantra...

Met onze Teasing & Pleasing sessies willen we jullie twee dingen laten ervaren. 

Ten eerste dat het verkennen van zowel prettige als minder prettige sensaties niet vervelend is, maar juist ook spannend, grensverleggend en zelfs opwindend kan zijn. Zeker als de seksuele energie erbij wordt betrokken. Wie deze uitdaging aangaat, zal pijn op alle vlakken in zijn leven daarna niet meer automatisch onderdrukken als iets dat vervelend is en ongewenst is. Dit werkt enorm helend en verlichtend. Pijn vermijden en onderdrukken is namelijk een van de zwaarste blokken aan ons been die een verlichte staat tegenhoudt. Het zorgt ervoor dat ons hart dichtgaat, want we willen de pijn niet voelen.  


 Als we zowel genot als pijn leren waarderen en leren hanteren kan ons hart helemaal opengaan en kunnen we onszelf tot in het diepste van ons wezen met elkaar gaan verbinden.  


Overgave

Ten tweede willen we jullie laten ervaren dat het ontnemen van de bewegingsvrijheid, door het kluisteren van handen en voeten, juist enorm bevrijdend kan werken. Angst voor het verlies aan vrijheid en zelfbeschikking houdt ons vaak klein, kleiner dan nodig is, kleiner dan gewenst is. Door te ervaren dat het helemaal niet vervelend hoeft te zijn, in een liefdevolle setting, kan deze angst oplossen en plaatsmaken voor een gevoel van ruimte gevuld met vertrouwen en overgave: de kurk waarop een verlicht mens drijft.

Het enige wat je nu hoeft te doen is toegeven dat je bijzondere verlangens hebt, dat het tijd is om het in de praktijk te gaan brengen, dat je de uitdaging aan wilt gaan, zonder schuld, spijt of schaamte.. Heb jij het lef?


Liefdevolle bijzondere mix

De Teasing & Pleasing sessie voor stellen is een combinatie van:

  • het hart openen (liefdevolle setting)
  • het kluisteren van handen en voeten en het omdoen van een blinddoek (vertrouwen en overgave)
  • de seksuele energie laten stromen door aanraking en massage (opwinding en genot)
  • naar jullie wens plagende, stimulerende en uitdagende prikkels toedienen met behulp van allerlei speciale speeltjes.

Deze volledig intuïtieve flow van energieën ervaren is superspannend en superbevrijdend!

Duur van de sessie is 2 uur en wordt gegeven in onze mooie Tantrastudio in Den Haag.

Vooraf bespreken we als vanzelfsprekend uitgebreid de wederzijdse wensen en grenzen. 

We geven deze Teasing & Pleasing sessie aan stellen. Ben je single, spreekt onze boodschap jou aan, maar heb je niemand die je mee kan nemen, stuur ons dan een email. Beschrijf daarin jouw "Dark Secret". Dit op te schrijven en te delen met ons geeft al een bevrijdend en verruimend gevoel. Je brengt namelijk licht in een donker stukje van jezelf. Weet, wij keuren helemaal niks af, vinden helemaal niks raar en kunnen jou desgewenst met advies helpen.

Dark Tantra gaat wat de Academie voor Tantra betreft over bewustzijnsverruiming; een verruiming door het loslaten van oordelen en angsten. Wil je meer weten over onze visie hierop? Lees dan het Blogbericht Dark Tantra.