Valentijnsdag!

Verras je geliefde met het Ebook 

"Kunst van het Beminnen"


De Kunst van het Beminnen...kan ik dat ook leren? Ontdek het zelf!

In iedereen schuilt een Perfecte Minnaar. Alleen moet je erop gewezen worden. Wat houdt het in en hoe word je er één? In het boek "Kunst van het Beminnen" gaan we hier dieper op in. 

Op basis van Tantrische levensinzichten en eigen ervaring. Een zeer boeiend en leerzaam verhaal waarbij de man aan de hand van de Perfecte Minnaar wordt meegenomen, door theorie en praktijkvoorbeelden heen. Wat wordt er van hem verwacht wil hij de vrouw optimaal plezier en vervulling schenken? 

Een zeer scherp geschreven handboek voor mannen, maar zeker ook vrouwen zullen zich hierin helemaal gezien en begrepen voelen. Speciaal gericht aan de vrouw heeft Davids partner Claire haar "Lofzang op de man" geschreven. Ook de vrouw mag haar hart weer openen voor de man, zodat man en vrouw samen het pad van heling en ware intimiteit kunnen gaan bewandelen. Een boek voor singles en stellen, voor jong en oud, voor beginners en gevorderden.

Je kunt direct het Ebook bestellen door te klikken op onderstaande link! Heb je liever een paperback? Deze is ook te bestellen op de site, maar bevat nog niet het bonus-hoofdstuk van Claire Goedhart. De nieuwe druk is naar verwachting half februari 2024 te bestellen. Heel even geduld dus nog. 

David & Claire van Academie voor T a n t r a 

wensen iedereen een heerlijke Valentijsdag!