De zeven sluiers

11-11-1111

De taoïsten spreken over de 'zeven stadia van opening bij de man en de vrouw waarbij alchemie plaatsvindt'. Alchemie is de omzetting van seksuele energie in helende/genezende energie. De tijd waarin we nu leven is een tijd van snelheid. En snelheid is vaak ook kenmerkend voor het begin van een relatie. De tijd nemen om elkaar echt te leren kennen wordt vaak niet genomen en het vrijen volgt al snel. Maar in het stap voor stap naar dat moment toeleven zit heel veel kracht en genot verborgen.

Weet je nog dat je voor het eerst verliefd was, hoe spannend dat was? Het in elkaars ogen kijken, elkaars handen vasthouden, die eerste zoen, de whatsappjes (tegenwoordig) en de telefoontjes (vroeger)! Dat zijn allemaal sluiers die belangrijk zijn en je in extase kunnen brengen. het verlangen maakt dat je sappen vrijkomen. Die sappen zijn genezend en zorgen ervoor dat je hele lichaam begint te stromen, te tintelen. De eerste vijf sluiers zijn de belangrijkste. De zesde is penetratie en de zevende is seks om een kind te verwekken. Volgens de taoïsten creëren we zo een heleboel geluksmomenten, momenten van vervulling en heling. 

De sluiers gaan over 'ontmoetmomenten' waarbij elke keer een laag wordt aangeraakt en het verlangen naar de volgende laag het samenzijn versterkt. De tijdspanne kan eenmaal per week een sluier zijn, maar ook elke dag, bijvoorbeeld als je op vakantie bent en je je relatie nieuw leven in wilt blazen.

Sluier 1 - Handen en gezicht

Als man en vrouw elkaar ontmoeten, zijn ze geheel gekleed. het is de bedoeling alleen de handen en het gezicht aan te raken, maar wel met al je zintuigen. Ruiken, strelen, zoenen. helemaal in elkaar opgaan. Zoenen op de mond mag nog niet. Vertel elkaar wat je voelt. Gebruik ook je stem, maak klanken of zing.

Sluier 2 - Door de kleren heen

Het aanraken van de ander, wederom met de kleren aan - armen, nek, hals, voeten; zacht en stevig of speels en ondeugend. Speel met de opwinding en het verlangen. Zoenen op de mond mag, tongzoenen nog niet. Communiceer.

Sluier 3 - Onder de kleren

Ontdek de huid onder de kleding, ook borsten en billen, maar nog geen genitaliën. voel de golfbewegingen en ook hoe deze weer wegebben. Neem de tijd, ga op ontdekkingstocht.

Sluier 4 - Slipje aanhouden

De kleren mogen uit, behalve het slipje. Geniet van het uitkleden, maak er een ritueel van. Je kunt met je huid tegen de ander aan gaan liggen en contact maken. Ook de tepels mogen nu beroerd worden. De sappen gaan stromen, de passie wordt groter. Tongzoenen mag!

Sluier 5 - Het hele lichaam

Je mag nu het hele lichaam aanraken inclusief lingam en yoni; penetratie mag nog niet. De vrouw mag eventueel wel orgasmes hebben, de man nog niet. Orale stimulatie mag, elkaar ontdekken met de mond. Tongzoenen mag heel heftig worden. De vrouw krijgt alle ruimte om tot opwinding te komen, de man zorgt ervoor dat hij niet klaarkomt. Vrouwen die moeite hebben met klaarkomen zullen op deze manier een enorme ruimte ervaren.

Sluier 6 - Penetratie

Alles mag behalve ejaculeren in de vagina. Beide partners hebben de vrijheid om tot een orgasme te komen, maar richt je daar niet op. De penetratie moet dus zodanig gebeuren dat een orgasme vermeden wordt, wat weer zorgt voor een andere dimensie. Een spectrum aan nieuwe mogelijkheden.

Sluier 7 - Ejaculeren in de vagina

De intimiteit en intensiviteit zijn optimaal door de opbouw van de sluiers. Dit maakt dat de ejaculatie een diepe versmelting geeft op fysiek en zielsniveau. Het geeft het vermogen volledig één te worden.

Voor stellen die al jaren samen zijn, kan dit een verdieping en vernieuwing in de relatie teweegbrengen. Met dank aan Tineke Rood ♥