Wie zijn wij en wat wij ook doen...

Wij zijn David en Claire en we hebben allebei een goedlopende Tantrapraktijk. Graag willen we de opgedane ervaring en inzichten delen in de vorm van workshops, boeken en de Online Cursus Tantra Lifestyle.

De afgelopen jaren hebben we steeds meer onze eigen stijl ontwikkeld. Minder technieken en meer liefde, minder hoofd meer hart. Wij werken niet vanuit een vast stramien, draaien niet een aangeleerd programma af, proberen jou niet te imponeren met ingewikkelde technieken. Wij werken vanuit ons hart. Bij ons doet de liefde het werk!

Vertrouwen en overgave
De voelbare liefde zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer, waarin de klant heel snel in vertrouwen kan zakken. Dit fijne gevoel van overgave (het is goed zoals het is) is dé voorwaarde voor een succesvolle sessie! Dikwijls krijgen wij te horen dat het net lijkt alsof ze ons al jaren kennen. Alles voelt heel snel heel gewoon aan. 

Dit is de magische kracht van het hart, de kracht die alle onzekerheden en twijfels wegneemt, de kracht die de poort naar een intense beleving opent... 

Ons helingsproces
De kracht van het hart is ons niet komen aanwaaien. Wij zijn zelf door een langdurig proces gegaan, waarbij we één voor één de blokkades hebben geslecht die de stroom van liefde uit ons hart onderdrukten. Dit proces van heling is essentieel om de vruchten van Tantra te kunnen plukken. Tantra is geen kunstje, maar een manier van in het leven staan: bewust, gezond, liefdevol en uitdagend. 

Ben jij bereid om deze uitdaging aan te gaan, om van jezelf een liefdevol en bezield mens te maken, een mens die de seksuele energie verbindt met de kracht van het hart? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

We hopen dat ook jouw interesse in Tantra is gewekt en dat je bereid bent de stoute schoenen aan te trekken. Je zult er geen spijt van krijgen.

In liefde,
David & Claire

Wij doen ook... coachen

Je kan altijd een gesprek met ons aanvragen. Of een kennismakingsgesprek met ons en over ons werk of een doelgerichte coaching-sessie als je met een specifiek probleem of vraag zit. Dat kan een face-to-face gesprek zijn in onze praktijk in Leiden of een zoomgesprek via de computer. 

Onder Contact vind je een formulier die je hiervoor kunt invullen. Schroom niet en neem contact met ons op.  We kunnen je altijd verder helpen met praktische inzichten.

David & Claire


Wie is David?

Ik ben een warm en aangenaam mens, een man die zijn energie graag met anderen deelt. Ik masseer inmiddels 20 jaar. Mijn liefde, enthousiasme en vitaliteit breng ik tijdens het masseren over op mijn klanten. 

Ik ben geen kinky man die zichzelf moet bewijzen, ook geen zweverig type die boven alles en iedereen wil uitstijgen. Ik ben een gewone man die de reis in zichzelf heeft gemaakt, een warm mens die zijn bevindingen graag wil delen met anderen.

Masseren is slechts een deel van mijn leven. Ik ben ook soulcoach. Mensen die worstelen met het leven help ik met verzachting en inzichten. 

Daarnaast schrijf ik artikelen over spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke groei. Mijn nieuwste boek is Kunst van het Beminnen ~ Handboek voor de Perfecte Minnaar. Op deze website te koop (als eBook of Paperback)

Hartelijke groet, David

Tantrapraktijk Touch of Love


Wie uit zijn of haar comfortzone durft te stappen, zal het leven op een andere manier gaan beleven, vol nieuwe uitdagingen. Zie het als een kans om te groeien. Grijp die kans en jouw moed wordt beloond!

Wie is Claire?

Ik ben een liefdevolle, warme vrouw en geniet ervan om in een ontmoeting een werkelijke hartsverbinding tot stand te laten komen.  Dat zul je merken als ik je liefdevol masseer of wanneer we in gesprek zijn, op zoek naar de stem van jouw ziel.

In mijn coachingssessies geef ik je inzicht in het leven vanuit vertrouwen en overgave. In de flow van het leven geraken, met je ziel aan het stuur. Je mag alles loslaten wat je niet meer dient, zoals zienswijzen, gevoelens en gewoonten. Niet langer op kracht voorwaarts gaan, maar je laten vallen en je overgeven. 

In mijn Tantramassages bied ik verzachting in dit proces aan en ik laat je voelen hoe het is om even te leven in overgave. Ik neem je heel zachtjes mee op reis naar binnen. Niet meer denken, maar voelen. Zijn wie je bent, los van overtuigingen en verwachtingen. Als je dit gevoel eenmaal kent en de weg er naartoe weet te bewandelen, kan je dit in je dagelijkse leven gebruiken om steeds meer echt vanuit jezelf te gaan leven. Je gaat leven vanuit de ziel. 

Mijn Coaching en Massages zijn puur en intuïtief, alles op gevoel. Mijn handen en woorden geven uitdrukking aan wat mijn hart je wil zeggen. Diepe ontspanning en overgave zijn wat hier door jou ervaren kan worden. Maar ik hoop ook dat ik je geprikkeld heb met nieuwe inzichten, opdat je je verder kunt openen voor het leven, een nieuwe stap zal zetten en meer geluk in je leven zal ervaren.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar wie ik ben, of wil je een afspraak maken, dan kun je hieronder contact met me opnemen.

Veel liefs, Claire.

www.healingtouchmassage.nl

Tantra is een levensstijl om je hart te openen (liefde), je gezondheid te versterken (kracht) en je bewustzijn te vergroten (wijsheid). Dat ook jij mag groeien in liefde, kracht en wijsheid. 

Wij geven ook... lezingen 

Vind je het leuk als we een lezing komen geven over onze visie op Tantra, liefdevol beminnen en bewust leven vanuit de ziel, dan kan je ons daarvoor benaderen met een contactformulier. Exacte inhoud is bespreekbaar.

David & Claire

Nieuwsgierig geworden?

Als je graag meer wil weten over onze achtergrond, visie en werkwijze, neem dan eens een kijkje op onze websites: