een beetje

Over ons

Wij zijn Luna en David en we hebben allebei een goedlopende Tantrapraktijk. De afgelopen jaren hebben we steeds meer onze eigen stijl ontwikkeld. Minder technieken en meer liefde. Wij werken niet vanuit een vast stramien, draaien niet een aangeleerd programmaatje af, proberen jou niet te imponeren met ingewikkelde technieken. Wij werken vanuit ons hart. Bij ons doet de liefde het werk! 

Vertrouwen en overgave
De voelbare liefde zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer, waarin de klant heel snel in vertrouwen kan zakken. Dit fijne gevoel van overgave (het is goed zoals het is) is dé voorwaarde voor een succesvolle sessie! Dikwijls krijgen wij te horen dat het net lijkt alsof ze ons al jaren kennen. Alles voelt heel snel heel gewoon aan. Dit is de magische kracht van het hart, de kracht die alle onzekerheden en twijfels wegneemt, de kracht die de poort naar een intense beleving opent... 

Ons helingsproces
De kracht van het hart is ons niet komen aanwaaien. Wij zijn zelf door een langdurig proces gegaan, waarbij we één voor één de blokkades hebben geslecht die de stroom van liefde uit ons hart onderdrukten. Dit proces van heling is essentieel om de vruchten van Tantra te kunnen plukken. Tantra is geen kunstje, maar een manier van in het leven staan: bewust, gezond, liefdevol en uitdagend. 

Ben jij bereid om deze uitdaging aan te gaan, om van jezelf een liefdevol en bezield mens te maken, een mens die de seksuele energie verbindt met de kracht van het hart? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We hopen dat ook jouw interesse in Tantra is gewekt en dat je bereid bent de stoute schoenen aan te trekken. Je zult er geen spijt van krijgen.

In liefde,
Luna & David

Hieronder een video van de uitzending van RTL Z (Next Level TV) van 12 september 2021 om een indruk te krijgen wie wij zijn:

Wie is Luna?

Mijn proces van persoonlijke groei en bewustwording kreeg in 2006 een enorme impuls toen ik het pad van Tantra ging bewandelen. Ik ontdekte hoe krachtig seksuele energie kan zijn en wat voor invloed liefdevolle intimiteit en seksualiteit op jezelf en je leven kan hebben.

Graag wil ik mijn kennis, wijsheid en ervaring met jou delen. Alles wat ik in de online cursus aanbied heb ik zelf aan den lijve ondervonden en ervaren. De cursus bevat dan ook autobiografische elementen.

Ik wens je veel plezier!

In liefde, Luna ❤ 

Tantra is een levensstijl om je hart te openen (liefde), je gezondheid te versterken (kracht) en je bewustzijn te vergroten (wijsheid). Dat ook jij mag groeien in liefde, kracht en wijsheid. 

Wie is David?

Ik ben een warm en aangenaam mens, een man die zijn energie graag met anderen deelt. Ik masseer inmiddels 20 jaar. Mijn liefde, enthousiasme en vitaliteit breng ik tijdens het masseren over op mijn klanten.

Ik ben geen kinky man die zichzelf moet bewijzen, ook geen zweverig type die boven alles en iedereen wil uitstijgen. Ik ben een gewone man die de reis in zichzelf heeft gemaakt, een warm mens die zijn bevindingen graag wil delen met anderen.

Masseren is slechts een deel van mijn leven. Ik ben ook soulcoach. Mensen die worstelen met het leven help ik met verzachting en inzichten. Daarnaast schrijf ik artikelen over spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke groei. Mijn nieuwste boek is Handboek voor de Perfecte Minnaar - alles over de kunst van het beminnen. Op deze website te koop als eBook.

Hartelijke groet, David

Wie uit zijn of haar comfortzone durft te stappen, zal het leven op een andere manier gaan beleven, vol nieuwe uitdagingen. Zie het als een kans om te groeien. Grijp die kans en jouw moed wordt beloond!

Persoonlijke afspraak maken?

Wil je een afspraak met ons maken voor een persoonlijke sessie? Neem dan eens een kijkje op onze websites: