Extase

11-11-1111

Er is tijd nodig om in extase te geraken. Zeker als je net met Tantra bent begonnen. Tijd die we niet hebben bij een geile vrijpartij, wel bij het langdurig beminnen van elkaar. Door het lichaam liefdevol aan te raken, door de erogene zones liefdevol te stimuleren, komt de seksuele energie vrij. Kunst is om deze energie over je lichaam te verspreiden...

Dat doe je in gedachten of met je handen. Lekker masseren vanuit de onderbuik naar je hoofd, je armen en naar je (boven)benen; naar alle plekjes van je lichaam waar je maar bij kunt als je lekker ligt. Neem daar de tijd voor. Telkens na een intieme aanraking van de vagina of penis. Door het verspreiden van de seksuele energie door het hele lichaam, voorkom je een opeenhoping van de seksuele energie en daardoor een (vroegtijdige) zaadlozing.

Zo werkt het:

  • Ga lekker liggen en haal een paar keer diep adem vanuit je buik.
  • Begin met masturberen. Het belangrijkste is dat je NIET gericht bent op klaarkomen. BLIJF in je rust en in je buik. Haast je niet om het af te maken, om klaar te komen. Vergeet het einde volkomen.  
  • Op het moment dat je voelt dat de seksuele energie begint te stromen, BLIJF in je buik. We hebben de neiging om - als het lekker wordt - onze ademhaling in het middenrif vast te zetten om een orgasme te stimuleren. Doe dat niet. Blijf in je buik met je ademhaling. Je zal merken dat de druk om klaar te komen afneemt.
  • Het verspreiden van de energie kan je nu stimuleren door in gedachten de energie op te trekken richting je hart. Open je hart en laat het vuur tussen je benen in gedachten omhoog stromen.   
  • Of gebruik je handen om de energie te verspreiden.
  • Stop af en toe even en adem rustig door, diep in de buik. Blijf kalm, blijf in controle.
  • Als je voelt dat je echt heel graag wil klaarkomen, verman jezelf en doe het niet. Gewoon ook om eens te kijken wat de seksuele energie met je zal doen de komende uren/dagen.

Geef je lichaam en de geest na afloop de tijd om bij te komen. Onderschat de impact niet, doe rustig aan. Blijf stil, blijf sereen. Rust uit, ontspan, val lekker tegen elkaar aan in slaap. Verzorg je lichaam goed met gezonde drank en hapjes. Wees dankbaar, voel je blij en tevreden! Geniet na!

Blijf oefenen. Het zal je allemaal steeds makkelijker afgaan, echt waar. 

Energiepomp

Veel mannen hebben 's ochtends als ze wakker worden een stijve penis: de ochtenderectie. Daar kan je in principe drie dingen meedoen. Je kan de erectie negeren, je kan in gedachten of in het echt seks gaan bedrijven of je kan er min of meer gedachteloos aan gaan trekken. Waarom zou je dit laatste doen? Wat is het nut daarvan? De penis is naast een plasbuis en penetratietool ook een energiepomp. Door er rustig aan te trekken en te friemelen wek je energie op. En een goed gevoel. Heel handig aan het begin van de dag! Voorwaarde is wel dat je het grotendeels gedachteloos doet. Dus niet in fantasiebeelden schieten. Dan geef je de opgewekte energie weg...