Het contact versterken met je ziel

11-11-1111

Ga in rust en haal drie keer diep adem. Denk niet meer, maar observeer met je hoofd. Gewoon volgen wat langskomt in je hoofd, zonder erop door te denken, zonder het vast te houden. Als je naast het denken ook meer en meer bewust leert observeren in gedachten, dan gaat het je steeds makkelijker af.

Ga na een tijdje met je aandacht naar je gevoel, naar dat wat je voelt. Laat het zijn, ga er niet op in, houd het niet vast. Alles komt en alles gaat. Adem rustig door, diep in je buik.

Probeer dieper in je gevoel te zakken, dieper en dieper. Als het goed is, wordt het steeds lichter en fijner vanbinnen. De zwaarte van het aardse bestaan lost voor even op. Oberveer dit gevoel, geniet ervan in stilte. Dit is het gevoel van de ziel.

Communiceren met je Ziel

Als je traint in het vinden van het gevoel van de ziel (het diepe en verlichte gevoel),  stel dan eens een vraag. Misschien krijg je antwoord via een woord, een beeld, een gevoel. 

Wees na het stellen van je vraag ook extra alert op aanwijzingen die op 'toevallige' manieren tot je kunnen komen: een belletje of appje van iemand, een programma op televisie, een passage in het boek dat je leest, etc.

Toevalligheden (synchroniciteiten) zijn aanwijzingen van de ziel. Train jezelf hierin, zie ze en doorgrond ze.

Train je intuïtie door vaker op je gevoel af te gaan. Dit is de directe communicatie met de ziel. Het innerlijke weten, het diepe weten dat vanbinnen zit. Door niet alles met behulp van het verstand te besluiten (rationeel), maar ruimte te geven aan je gevoel, krijgt de ziel steeds meer invloed op jouw leven. Dit kun je op elk moment van de dag doen, bij elke keuze die je moet maken. Gewoon proberen!