Seksmagie

11-11-1111

Het waarmaken en bewerkstelligen van je dromen en verlangens middels seksuele energie vergt oefening, veel oefening. Met een droom of verlangen bedoelen we niet een materieel verlangen, zoals een grotere auto of een villa, maar een wens voor je persoonlijke ontwikkeling.

De volgende eenvoudige oefening / ritueel is een leuke start om seksmagie te beoefenen en kun je in je eentje doen. Natuurlijk is het spannend om deze met volle maan te doen, maar dat is niet persé nodig.

Download van tevoren de Hart Activatie op je telefoon. 

 1. Ga rustig op bed liggen en haal een paar keer diep adem. Sluit je ogen.
 2. Bedenk en visualiseer jouw diepe hartenwens en geef er een symbool aan. Bijvoorbeeld een bloem of edelsteen of wat er maar bij je opkomt. 
 3. Visualiseer dat je jouw symbool in je hart brengt.
 4. Leg nu je ene hand op je hart en op jouw symbool en speel de MP3 met de Hart Activatie af (ca 10 minuten)
 5. In de tussentijd speel je met je andere hand met je geslacht en begint met masturberen.
 6. Voer de seksuele energie flink op.
 7. Als je voelt dat je bijna klaar komt, dan STOP je en je legt je hand te rusten op je geslacht. 
 8. Visualiseer nu dat je seksuele energie naar je hart stroomt waar het zich vermengd met de hart energie. De twee energieën (hartenergie en seksuele energie) vermengen zich met elkaar. Deze nieuwe energie is een zeer krachtige manifestatie-energie. 
 9. Zie met je innerlijke oog in je hart jouw symbool en houd je hand klaar om je symbool straks uit je hart te halen en het universum in te werpen.
 10. Ga nu door met masturberen totdat je klaarkomt. Op het hoogtepunt haal je met je hand jouw symbool uit je hart en werpt hem omhoog. 
 11. Jouw wens kun je nu loslaten in de wetenschap dat het universum ermee aan de slag gaat.
 12. Leg beide handen op je hart en wees dankbaar.