Spirituele oefeningen

11-11-1111

Naast fysieke ontspanningsmiddelen, gezond eten en bewegen, het bijstellen van verwachtingen en het uiten van ongenoegen, zijn er ook energetische manieren om stress uit je systeem te krijgen en te weren. Hier heb je wel een open mind en wat verbeeldingskracht voor nodig... 

Oefening 1
Visualiseer wortels onder je voeten en de stuitverbinding met de aarde. Laat de energie stromen. Geef aan de uitgaande stroom jouw spanning mee en vraag Moeder aarde je te vullen met nieuwe, voedende energie.

Oefening 2
Ga in rust en visualiseer een douche van licht boven je hoofd. Laat je vullen met heerlijke, sprankelende energie uit de hemel, laat je schoonspoelen met frisse, inspirerende energie.

Oefening 3
Verdiep je in de kracht van edelstenen, van mineralen. Elke steen, elk mineraal is drager van energie. De één geeft rust, de ander daad­kracht, de één zorgt voor een goede aardeverbinding, de ander voor een goede verbinding met de hemel. Zoek uit welke steen op dit moment bij jou past, welke energie jij op dit moment goed kunt gebruiken voor jouw proces.