Coaching & Massage

Veel mensen raken beschadigd in het leven, zeker ook op het gebied van intimiteit.  Zo zeer dat de levensvreugde eronder gaat lijden. De gewone gezondheidszorg heeft lang niet altijd een pasklare oplossing. Je moet ermaar mee leren leven, krijg je te horen. Wie dit herkent maar geen genoegen neemt met de patstelling, zou voor een tantrische benadering van zijn probleem kunnen kiezen. Tantra biedt namelijk een andere kijk die mogelijk wel helpt.

Tantra is bewust in het leven staan, bewust oorzaak en gevolg onderscheiden. Het is een liefdevolle benadering van het leven, zonder oordeel, zonder goed of slecht. Uitgangspunt is dat acceptatie de weg naar bevrijding is, het accepteren van de gebeurtenis en het vervolg. Door het te doorvoelen kan het losgelaten worden. Graag willen wij jou daarbij helpen met onze liefde en inzichten. 

 

Dit zijn zoal blokkades waar veel mannen last van hebben en waar meestal veel aan te verbeteren valt met onze liefdevolle benadering van "Coaching & Tantramassage":

  • vroegtijdig klaarkomen
  • erectieproblemen
  • emotionele blokkades
  • angst voor intimiteit
  • geen zin in intimiteit of seks
  • schaamte of faalangst
  • alle overige blokkades

Wij benaderen deze blokkades zogezegd met een combinatie van coaching en massage, van praten en aanraken, van het delen van inzichten en het helen van oud zeer. Dankzij het nieuwe begrip en de bevrijding van oud zeer dient zich een nieuwe beleving aan van intimiteit, één vanuit het hart die voor veel levensvreugde zorgt.

De Coaching & Massage sessies bestaan uit bijeenkomsten van 2 uur. Eerst praten en daarna een integrerende en helende massage. Dat wat tijdens het gesprek wordt aangeraakt en naar bovenkomt wordt door de liefdevolle aanraking weggenomen. Praten doen wij, David en Claire samen met jou, masseren door of één van ons of door allebei. Jij mag aangeven waar je voorkeur naar uitgaat.

Het boeken van meerdere sessies is aan te bevelen, aangezien dit vaak niet zomaar valt op te lossen. Soms is een langer traject nodig. We kunnen je 10% korting verlenen als je 3 sessies in 1 keer boekt. We kunnen daarna heldere afspraken maken over het vervolgtraject.

Tarieven:

2 uur sessie Coaching en Massage €250,-

3 sessies van 2 uur met 10% korting € 675,-

We raden je aan een exemplaar van het boek "De Kunst van het Beminnen" aan te schaffen. Dit kan na afloop van de sessie, maar ook online op deze website. Dit boek is geschreven door David en gaat over de ware "Kunst van het Beminnen". Het boek waarin hij uitlegt dat beminnen geen kunstje is, maar een uiting van diepe liefde, liefde die we pas echt kunnen gaan voelen en delen als oud zeer is geheeld.