Online cursus Tantra Lifestyle

Zelfstudie | 8 modules | Gehele cursus direct toegankelijk | Onbeperkt Q&A | inclusief "Kunst van het Beminnen - Handboek voor de Perfecte Minnaar" | voor singles & stellen


Tantra... a way of living

Tantra is geen kunstje dat met het leren van een paar techniekjes onder de knie te krijgen is. Het is werken aan jezelf, op elk vlak, op elk niveau, op elk moment van de dag. Van ontdekken en loslaten, van leren vertrouwen en voelen, van durven afbreken en weer opbouwen, van liefde en verbinden. Leer jezelf écht kennen, omarm jezelf, heb jezelf lief, je bent het meer dan waard! Het geluk lacht je toe, als je deze uitdaging aangaat en tot een goed einde brengt.

Tantra is een levensstijl, een bewuste manier van in het leven staan: zelf verantwoordelijkheid nemen voor je geluk door bewust in het leven te gaan staan. Tantra is jezelf leren kennen, van wat fijn is en niet fijn is, van wat heel is en wat beschadigd is. Het is bewust worden van wat je aantrekt en afstoot, van de liefde voor jezelf én de liefde voor anderen.

Door jezelf te leren kennen, krijg je de kans om van jezelf te gaan houden. Jouw zelfbeeld is de essentie, jouw zelfbeeld bepaalt jouw gevoel. Zijn jouw gedachten over jezelf negatief, dan voel je je vaak slecht. Heb je een positief beeld van jezelf, dan ben je vaak blij met jezelf. En daar gaan we in de cursus aan werken: aan een eerlijk beeld van jezelf!

Tantra is meer dan liefdevolle intimiteit en seksualiteit. Daarom is deze cursus breed opgezet. We focussen niet alleen op liefdevol contact, maar op meerdere aspecten van het leven. Feitelijk leren we je in de cursus de voorwaarden waaraan voldaan moet worden om überhaupt liefdevol en innig contact te kunnen hebben.  

Liefdevolle intimiteit en heilige seks

Wie de beginselen van tantra onder de knie krijgt, kan zijn seksleven uitbreiden met liefdevolle intimiteit en heilige seks. Het pad van lust naar liefde, van fysieke aanraking naar diepe samensmelting, van kort naar lang, van onbevredigend naar bevredigend.  

Seksuele gevoelens zijn oergevoelens. Iedereen heeft ze, de een wat meer dan de ander. Vraag is hoe we met deze levenskracht, want dat is het, omgaan. Doen we dat op een natuurlijke en gezonde manier, dan kunnen we met behulp van deze kracht een fijn leven opbouwen. We worden er gelukkig van. Doen we dat op een gekunstelde en ongezonde manier, dan kunnen we er veel mee kapot maken. We worden er ongelukkig door.

Ben je ontevreden, dan sta je voor een keuze: ga je door op de oude, bekende manier, inclusief ontevredenheid, of ben je bereid het roer om te gooien en naar nieuwe, onbekende gebieden van het leven te varen. Daar waar het leven fijner, bevredigender en spannender is... daar waar ook een meer verheven manier van samenzijn en doen wacht. Daar waar ook de ziel kan gaan participeren in het samen doen.

Seksuele energie is dus een enorme kracht die je kan helpen maar ook kan tegenwerken. Door ermee om te leren gaan, wordt het een enorme ondersteunende kracht. Voor jonge mensen op hun pad vol nieuwe ontdekkingen, voor ouderen mensen de kans om platgetreden paden te verlaten. Wat maakt het verschil? Wanneer werkt seks opbouwend, wanneer is het afbrekend? Liefde! Liefde maakt het verschil. Als er naast fysieke lust ook liefde in het spel is, dan kunnen we met de seksuele kracht ons leven een enorme impuls geven. Wat die liefde precies is, leggen we je uit in deze cursus.

Je leert ook om op een nieuwe/andere manier met je seksuele energie om te gaan: bewust, met je hart erbij betrokken en met aandacht voor wat er gebeurt. Hierdoor ben je in staat weer in contact te komen met je lijf, je gevoel en met wie je werkelijk bent: de ziel.

Er is zoveel meer, zoveel moois om nog te ontdekken, maar je moet er wel iets voor doen. Ga jij de uitdaging aan? 

Wat krijg je allemaal:

8 Modules

met direct toegang tot de gehele cursus:
 

✔ Theorie
✔ (Tantra) Oefeningen
✔ Energetische Activaties
✔ Onbeperkt Q&A per e-mail
✔ extra: "Kunst van het Beminnen - Handboek voor de Perfecte Minnaar" (E-book) geschreven door David Goedhart

€99,00


Seksuele energie | Heilige seks | Lingam en Yoni | Aura | Chakra's | Bewustwording | Ziel | Levensenergie | Zelfliefde | Gezonde voeding | Liefdevolle intimiteit | Kundalini Activatie | Verlichting | Hartmeditatie | Lichaamsbewustzijn | Tantramassage | Magische Aantrekkingskracht 
 

Naast diepgaande inzichten over het leven, bevat de cursus ook veel praktische tips en spannende oefeningen. Allemaal in je eigen huis en op je eigen tijd en tempo te volgen. In de cursus dagen we je wel uit de inzichten in de praktijk te brengen...

Voor wie is deze cursus bestemd?

Deze online cursus is voor zowel stellen als singles. Je kan samen met je partner het pad van Tantra en liefdevolle intimiteit bewandelen. Samen het vuur van verlangen weer aanwakkeren, het vuur dat niet alleen fijn is maar ook helend werkt. Je kan het ook beoefenen als single. Jezelf op een liefdevolle manier leren aanschouwen en aanraken. Je zelfwaardering opkrikken, je fysieke behoeftes bevredigen, je leven in de stroom brengen...

De cursus is voor mensen die:

  • vaker en dieper gelukkig willen zijn
  • dichter bij hun gevoel willen komen
  • zichzelf beter willen leren kennen
  • meer in hun kracht willen gaan staan
  • meer diepgang wensen in hun leven
  • hun seksleven willen verbreden en verdiepen

Praktisch

✔ Je kunt op elk gewenst moment starten
✔ Na je aanmelding en registratie kom je in onze veilige leeromgeving.
✔ Je hebt een jaar lang toegang tot de inhoud van de lessen.
✔ Direct toegang tot de gehele cursus. 
✔ De cursus kun je grotendeels alleen doen. Je hebt hiervoor geen (seks)partner nodig.
✔ Je kunt de cursus in de veilige ruimte van je eigen huis doen, op je eigen tijd.
✔ Gemiddelde tijd per week: 2 uur (per persoon verschillend).
✔ Je kunt betalen met iDeal | Bancontact.
✔ Na betaling krijg je meteen toegang.  

Oefeningen & Activaties

Elke module in de online cursus eindigt met Oefeningen & Activaties. De oefeningen kun je grotendeels alleen doen. Je hebt hiervoor geen (seks)partner nodig. Het zijn vrij eenvoudige oefeningen met optimaal resultaat.

Wat zijn Activaties?
Dit zijn krachtige energietransmissies, die als MP3 bestand beschikbaar zijn in de vorm van geënergetiseerde stilte. Ze zijn eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. Elke Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het enige wat je hoeft te doen is rustig zitten of liggen. 

Een Activatie is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke activatie energetisch is vastgelegd. Een Activatie verhoogt je energiefrequentie en geeft jouw energiesysteem een boost, waardoor jouw proces een flinke impuls krijgt.

Activaties die je in de online cursussen krijgt zijn o.a.: Seks Activatie, Intuïtie Activatie, Zelfliefde Activatie, Communicatie Activatie, Reconnection Activatie, Helings Activatie, een Kundalini Activatie en nog veel meer!


► Dit is UNIEK!
Hierin onderscheiden wij ons van andere online cursussen Tantra die worden aangeboden...


Korte beschrijving inhoud modules 

Module 1 - Over Tantra

De eerste module is een inleiding in Tantra. Het is een beschrijving van de vier pijlers:

  1. Tantra als verruimer van ons bewustzijn.
  2. Tantra als liefdevolle beleving van intimiteit
  3. Tantra voor hervinden gevoel verbondenheid
  4. Tantra als helende kracht

Wie zich serieus verdiept in deze pijlers zal zich dieper kunnen verbinden met zichzelf, de mensen om zich heen en met het leven in het algemeen. Hierdoor zal het geluksgevoel toenemen. Eenzaamheid en onzekerheid worden ingewisseld voor een een gevoel van verbondenheid en vertrouwen.

Samen is het sleutelwoord in Tantra. Niet het oude samen van vasthouden en vastklampen, uit angst om alles en iedereen kwijt te raken. Maar het nieuwe samen, verbinden vanuit vrijheid en gelijkwaardigheid. Samen zijn en samen doen, zolang het goed voelt. Zonder overspannen verwachtingen, zonder strikte verplichtingen, zonder het eeuwige moeten, zonder jezelf op te offeren, weg te cijferen of weg te geven. Zonder de ander te verstikken met jouw angst of liefde.

Kan dat, bestaat dat? Jazeker! Is dit fijn? Absoluut! Wie geoefend raakt in Tantra zal dit krachtige gevoel van liefdevolle verbondenheid steeds vaker bij zichzelf bespeuren. 

Module 2 - De magie van het hart

In de tweede module zoomen we in op de sleutel van de cursus: de liefde. Wat is nou liefde precies? Het is meer dan verliefdheid, meer dan houden van. Aan de hand van de volgende vragen scheppen we duidelijkheid:
1. Wat is liefde?
2. Liefde durven voelen
3. Compassie
4. Je hart openen met Tantra
5. Het helen van je hart

6. De kracht van het hart (+seksmagie)

Liefde is meer dan een heerlijk gevoel van verbondenheid. Jouw hart werkt namelijk ook als een magneet. Als je bewust leert jouw hart te openen, dan laat je de liefde vrij. Liefde die, vroeg of laat, naar je terugkeert. Je ontmoet liefde op jouw weg. Want wie goed doet, goed ontmoet, wie liefde zaait, zal liefde oogsten. Deuren zwaaien open die voor anderen gesloten blijven.

Het openen van je hart is te trainen. De kracht van jouw hart kan enorm toenemen, wanneer je er bewust mee leert omgaan, als je bewust liefde leert uitzenden.

De weg omhoog, van lijden naar vieren, van vechten naar dansen, is een weg geplaveid met de stenen der liefde. In deze module nemen we je bij de hand.

Module 3 - Tantra en Zelfliefde

In deze module leer je van jezelf te houden. Zelfliefde als basis van een gelukkig leven.

1. De sleutel tot een gelukkig leven
2. Hoe kun je jezelf liefhebben?
3. Afstand doen van je ego
4. Helen innerlijk kind
5. Slachtofferrol
6. Leren omgaan met jezelf
7. De 10 geboden voor Zelfliefde

Tantra is de manier om jezelf te leren kennen én van jezelf te leren houden. Dit is in feite het begin van een gelukkig leven. Wie zichzelf kent en liefheeft, hoeft zich niet meer in alle ongezonde bochten te wringen om erbij te horen, om altijd maar goed te zijn in de ogen van anderen.

Jezelf leren kennen en accepteren. Dat is de opgave in deze cursus. Wie dit kan, wordt een aangenaam mens. Gewoon in het dagelijks leven, thuis, op het werk, op de sportclub, in de supermarkt.

Maar ook aangenaam in bed. Een warme, open en eerlijke uitstraling, een liefdevolle uitnodiging aan de ander om ook zichzelf te zijn... het warme bedje voor een eindeloos liefdesspel! In deze module helpen we je te houden van jezelf...

Module 4 - Leven met hart en ziel

Iedereen die zich serieus wil verdiepen in Tantra, zal zich een beeld moeten vormen van de ziel. Tantra is namelijk ook verbinden op zielsniveau. In dit hoofdstuk leiden we je naar jouw ziel...
1. Tantra en de ziel

2. Wat is de ziel?
3. Contact met de ziel
4. De stem van de ziel
5. De taak van de ziel
6. Voor welke uitdaging plaatst het leven ons nu

Tantra is een verbinding aangaan op zielsniveau, één die verder reikt en dieper gaat dan een menselijke verbinding. Een verbinding tussen de authentieke kern van twee mensen, een band die voortkomt uit de oorsprong van ons wezen. Eén die liefdevol, grensoverschrijdend en zaligmakend is...

Omdat we de ziel niet kunnen zien, zien we de ziel over het hoofd. Maar ze bestaat wel degelijk. De ziel is naar de achtergrond gedrukt omdat we alles met ons hoofd (rationeel) zijn gaan verklaren. De ziel zit in ons gevoel en Tantra leid je ernaar toe.

Dus... wie de kracht van Tantra optimaal wil beleven en toepassen, wie de geheimen van liefdevolle intimiteit en heilige seks voor zichzelf wil ontsluieren, zal alle ruimte moeten geven aan zijn ziel. 

Module 5 - Gezond & Fit

Het beoefenen van Tantra, het optimaal beleven van liefdevolle intimiteit, het ondergaan van heilige seks, lukt alleen als je lekker in jouw vel zit. Als je gezond en fit bent. In deze module laten we je zien dat het meer is dan het eten van een bruine boterham met kaas...

1. Tantra & een gezond lichaam
2. Eet gezond & bewust
3. Over gezonde darmen, bloedsuikerspiegel & PH waarde
4. Gezond bewegen
5. Stress & Straling

Waarom moet je serieus aandacht besteden aan jouw gezondheid? Omdat we vaak een niet-natuurlijk leven leiden. Hierdoor raak je uit balans. Misschien woon en werk je bijvoorbeeld in een drukke stad vol beton, asfalt, luchtverontreiniging en straling. Jouw lichaam verkeert daardoor continu in een staat van paraatheid. Met stress, vervuiling en uitputting tot gevolg. Ook het slikken van vitaminepillen en het bezoeken van een sportschool is niet voldoende om langdurig gezond en fit te blijven.

Je moet uiteindelijk genoeg energie hebben om gemakkelijk te bewegen, om helder te kunnen nadenken en om emotioneel gezien in balans te zijn. Dit is geen vanzelfsprekendheid gezien de belasting. Misschien wel als je jong bent, maar zeker niet als de jaren gaan tellen. Wil je gezond en fit wil blijven, dan zal je daar hard aan moeten werken! In deze module reiken we jou de helpende hand met tips en inzichten.

Module 6 - Ontdek je ware zelf

Tantra is meer dan een kunstje doen tussen de lakens. Je doet het niet alleen voor de lol of voor de (ont)spanning. Het is een manier om jezelf te helen, dichter bij jezelf te komen en jezelf te leren kennen en ontdekken. In deze module gaan we daar nog dieper op in. Graven naar jezelf...

1. Hoofd versus gevoel
2. Het opschonen van je lichaam
3. Het opschonen van je gedachtewereld
4. Emotionele rollercoaster
5. Hoe ziet een helende Tantrasessie eruit?
6. Spirituele blokkades

Tantra is een liefdevolle manier om jezelf te helen. Door een sfeer van liefde en licht te scheppen, kan de angst op veroordeling en afwijzing verdwijnen. Gevoelens van schaamte en onzekerheid lossen op, waardoor de diepste pijn naar boven kan komen. Pijn die vaak door een aanvaring met een ander is ontstaan, pijn die door een liefdevol samenzijn kan worden geheeld. Je heelt niet allen jezelf, de pijn van toen, ook het vertrouwen in anderen krijgt een boost. De band met anderen wordt hersteld en wordt inniger. En dit geeft veel meer bevrediging. Weg onzekerheid, weg ontevredenheid, hallo wereld!

Door Tantra te gaan beoefenen, neem je op een liefdevolle manier afscheid van oude stukken die je niet meer dienen, stukken die je kleiner en ongelukkiger maken dan nodig is. Hoe dit precies werkt, leren we jou in deze module...

Module 7 - De weg naar verlichting

Verlichting is niet alleen weggelegd voor magische Indiërs met glimmende tulbanden en lange baarden. Het is ook geen fabeltje of een ver-van-ons-bed show. Het is voor iedereen iets reëels, een doel om naar te streven in het leven... In deze module helpen we je op weg

1. Hoe werkt het verlichtingsproces?
2. Hoever kun je "opstijgen"?
3. Tantra: de snelweg naar het licht
4. Symptomen van verlichting
5. Aura & Chakra's
6. Alles is energie

Dit is de module waarin we de aarde gaan verlaten en opstijgen naar de regionen van licht en liefde. Tantra als de snelweg naar de wereld van God/Godin. Waar komen we precies terecht, vraag je je wellicht af. In een staat van licht en liefde! Tijdens het leven op aarde, kun je de zwaarte van het bestaan verlichten, waardoor het leven een stuk aangenamer wordt. Deze plek, waar het heerlijk toeven is, bevindt zich niet buiten ons. We kunnen er dus niet naartoe gaan. Het kan ook niet worden aangereikt door anderen. Het bevindt zich ín ons... en deze module wijst jou de weg!

Het is onze staat van zijn, van hoe wij ons voelen. Een staat waarvoor we ZELF verantwoordelijk zijn, een staat die we ZELF moeten scheppen. Hoe? Door het helen en loslaten van oude, zware stukken, een proces waar we al de hele tijd mee bezig zijn in deze online cursus.   

Module 8 - Heilige seks

Deze laatste module is het hart van de cursus: Heilige seks. Liefdevolle intimiteit als snelweg naar God. Het onderdeel waar Tantra haar populariteit aan te danken heeft. Dat wat je enorm kan bevredigen én in pure extase kan brengen. Laat je meevoeren...

1. Wat is Heilige seks?
2. Een bredere kijk op seks
3. Porno - kan het niet anders?
4. De liefde bedrijven
5. Voorwaarden tot succes
6. To come or not to come

Seks kan een energie losmaken waarmee je jezelf en anderen kan opschonen. Dankzij een vrije en liefdevolle seksbeleving kunnen de blokkades in jezelf worden geslecht die in de loop der tijd zijn ontstaan. Denk aan mentale blokkades door onjuiste informatie, emotionele blokkades door traumatische ervaringen en fysieke blokkades door een ongezonde leefstijl.

Wil je liefdevoller, lichter en dus bezielder door het leven gaan, opdat je echt kan genieten van wie en wat er op jouw pad komt, dan zal de oude ballast in onszelf moeten worden opgeruimd. En seks is bij uitstek een geschikt middel daartoe. Althans, als we de heilige kant ervan gaan beoefenen.

Om de heilige kant van seks te kunnen ervaren, dienen we niet alleen onze verlangens serieus te nemen, maar ook het hart te openen. Wordt tijdens het samenspel een intense liefde voelbaar, dan kan jouw ziel tevoorschijn komen. Dan leidt seks niet louter tot fysieke, mentale en emotionele bevrediging, maar tot een bevrediging op de diepste niveaus...

30 oefeningen

Bodyscan Een mooie oefening om je meer van je lichaam bewust te zijn is de bodyscan. Deze komt uit de Mindfulness en is heel geschikt voor beginners. De meditatie gaat je hele lijf af.

Seksmagie Een eenvoudige oefening / ritueel om in je eentje te doen. kan met volle maan, maar hoeft niet.

Zeven sluiers Tao-oefeningen van de eerste aanraking tot heuse penetratie en orgasmes

Heilige seks Oefening in geduld om bij het juiste gevoel te kunnen komen

Extase Een oefening om de seksuele energie over je lichaam te verspreiden.

Buikmeditatie Oefening om rust en ruimte in je buik te scheppen.

Sensuele chackas Oefening voor samen, om de energie te laten versmelten.

 Ho'oponopono Een vergevingsritueel afkomstig uit Hawaï.

Ademhaling Oefeningen om tot rust te komen, om bewust aanwezig te zijn,  om energie door je lijf te sturen en om op elkaar af te stemmen. 

Liefkozen oefenen in de kunst van de zachte aanraking.

Massage Leren masseren op tantrische wijze

Innerlijke geliefde Leren uiting te geven aan je diepste gevoelens.

Innige omhelzing Een goede ontmoeting begint bij een echte omhelzing.

Intuïtie Leer de taal van de ziel te hanteren en te benutten.

Ontspanning Ontspan snel met deze eenvoudige oefening.

Hartmeditatie Oefen je in het openen van jouw hart.

Spannend ritueel Om jezelf op te schonen.

Leer met deze oefeningen te ontspannen, mediteren en mindfulness.

Spirituele oefeningen Voor een open mind en verbeeldingskracht.

Natuur Oefeningen om je verbinding met de natuur te versterken (natuurbeleving).

Seks Oefeningen om je seksuele energie op te wekken.

Ziel Oefeningen om het contact met je ziel te versterken.

Zelfacceptatie Oefeningen om jezelf meer te accepteren en te bewonderen

Innerlijk vuur Oefening om je seksuele energie op te wekken.

Sensuele aanraking Speelse oefening in aanraken

Seksuele dans Leer je seksuele behoefte uit te drukken in dans.

Zelfbevrediging Leer jezelf een heerlijk orgasme te geven (voor vrouw en man).

Erotische fotoshoot Laat je mooiste en sensueelste kant zien zonder schaamte.

Liefdevol communiceren Leer van je hart geen moordkuil te maken.

Liefdesbrief schrijven Leer jouw gevoelens toe te vertrouwen aan het papier.

16 Activaties

Activaties zijn krachtige energietransmissies, die als MP3 bestand beschikbaar zijn in de vorm van geënergetiseerde stilte. Ze zijn eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet.

Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. Elke Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Ze helpen je enorm bij jouw proces.

Ze gaan o.a. over zelfliefde, innerlijk kind, God/Goddess, intuïtie, hart en seks.