Online cursus Tantra Lifestyle

thuis verdiepen in tantra, liefdevolle intimiteit en heilige seks

Online cursus Tantra Lifestyle

Zelfstudie | 8 modules | Gehele cursus direct toegankelijk | Onbeperkt Q&A | inclusief "Handboek voor de Perfecte Minnaar" | voor singles & stellen


Tantra... a way of living

Tantra is geen kunstje dat met het leren van een paar techniekjes onder de knie te krijgen is. Het is werken aan jezelf, op elk vlak, op elk niveau, op elk moment van de dag. Van ontdekken en loslaten, van leren vertrouwen en voelen, van durven afbreken en weer opbouwen, van liefde en verbinden. Leer jezelf écht kennen, omarm jezelf, heb jezelf lief, je bent het meer dan waard! Het geluk lacht je toe, als je deze uitdaging aangaat en tot een goed einde brengt.

Tantra is een levensstijl, een bewuste manier van in het leven staan: zelf verantwoordelijkheid nemen voor je geluk door bewust in het leven te gaan staan. Tantra is jezelf leren kennen, van wat fijn is en niet fijn is, van wat heel is en wat beschadigd is. Het is bewust worden van wat je aantrekt en afstoot, van de liefde voor jezelf én de liefde voor anderen.

Door jezelf te leren kennen, krijg je de kans om van jezelf te gaan houden. Jouw zelfbeeld is de essentie, jouw zelfbeeld bepaalt jouw gevoel. Zijn jouw gedachten over jezelf negatief, dan voel je je vaak slecht. Heb je een positief beeld van jezelf, dan ben je vaak blij met jezelf. En daar gaan we in de cursus aan werken: aan een eerlijk beeld van jezelf!

Tantra is meer dan liefdevolle intimiteit en seksualiteit. Daarom is deze cursus breed opgezet. We focussen niet alleen op liefdevol contact, maar op meerdere aspecten van het leven. Feitelijk leren we je in de cursus de voorwaarden waaraan voldaan moet worden om überhaupt liefdevol en innig contact te kunnen hebben.  

Liefdevolle intimiteit en heilige seks

Wie de beginselen van tantra onder de knie krijgt, kan zijn seksleven uitbreiden met liefdevolle intimiteit en heilige seks. Het pad van lust naar liefde, van fysieke aanraking naar diepe samensmelting, van kort naar lang, van onbevredigend naar bevredigend.  

Seksuele gevoelens zijn oergevoelens. Iedereen heeft ze, de een wat meer dan de ander. Vraag is hoe we met deze levenskracht, want dat is het, omgaan. Doen we dat op een natuurlijke en gezonde manier, dan kunnen we met behulp van deze kracht een fijn leven opbouwen. We worden er gelukkig van. Doen we dat op een gekunstelde en ongezonde manier, dan kunnen we er veel mee kapot maken. We worden er ongelukkig door.

Ben je ontevreden, dan sta je voor een keuze: ga je door op de oude, bekende manier, inclusief ontevredenheid, of ben je bereid het roer om te gooien en naar nieuwe, onbekende gebieden van het leven te varen. Daar waar het leven fijner, bevredigender en spannender is... daar waar ook een meer verheven manier van samenzijn en doen wacht. Daar waar ook de ziel kan gaan participeren in het samen doen.

Seksuele energie is dus een enorme kracht die je kan helpen maar ook kan tegenwerken. Door ermee om te leren gaan, wordt het een enorme ondersteunende kracht. Voor jonge mensen op hun pad vol nieuwe ontdekkingen, voor ouderen mensen de kans om platgetreden paden te verlaten. Wat maakt het verschil? Wanneer werkt seks opbouwend, wanneer is het afbrekend? Liefde! Liefde maakt het verschil. Als er naast fysieke lust ook liefde in het spel is, dan kunnen we met de seksuele kracht ons leven een enorme impuls geven. Wat die liefde precies is, leggen we je uit in deze cursus.

Je leert ook om op een nieuwe/andere manier met je seksuele energie om te gaan: bewust, met je hart erbij betrokken en met aandacht voor wat er gebeurt. Hierdoor ben je in staat weer in contact te komen met je lijf, je gevoel en met wie je werkelijk bent: de ziel.

Er is zoveel meer, zoveel moois om nog te ontdekken, maar je moet er wel iets voor doen. Ga jij de uitdaging aan? 

Wat krijg je allemaal:

8 Modules

met direct toegang tot de gehele cursus:
 

✔ Theorie
✔ (Tantra) Oefeningen
✔ Energetische Activaties
✔ Onbeperkt Q&A per e-mail
✔ extra: "Handboek voor de Perfecte Minnaar" (E-book) geschreven door David Goedhart
 

Seksuele energie | Heilige seks | Lingam en Yoni | Aura | Chakra's | Bewustwording | Ziel | Levensenergie | Zelfliefde | Gezonde voeding | Liefdevolle intimiteit | Kundalini Activatie | Verlichting | Hartmeditatie | Lichaamsbewustzijn | Tantramassage | Magische Aantrekkingskracht 
 

Naast diepgaande inzichten over het leven, bevat de cursus ook veel praktische tips en spannende oefeningen. Allemaal in je eigen huis en op je eigen tijd en tempo te volgen. In de cursus dagen we je wel uit de inzichten in de praktijk te brengen...

Voor wie is deze cursus bestemd?

Deze online cursus is voor zowel stellen als singles. Je kan samen met je partner het pad van Tantra en liefdevolle intimiteit bewandelen. Samen het vuur van verlangen weer aanwakkeren, het vuur dat niet alleen fijn is maar ook helend werkt. Je kan het ook beoefenen als single. Jezelf op een liefdevolle manier leren aanschouwen en aanraken. Je zelfwaardering opkrikken, je fysieke behoeftes bevredigen, je leven in de stroom brengen...

De cursus is voor mensen die:

  • vaker en dieper gelukkig willen zijn
  • dichter bij hun gevoel willen komen
  • zichzelf beter willen leren kennen
  • meer in hun kracht willen gaan staan
  • meer diepgang wensen in hun leven
  • hun seksleven willen verbreden en verdiepen

Praktisch

✔ Je kunt op elk gewenst moment starten
✔ Na je aanmelding en registratie kom je in onze veilige leeromgeving.
✔ Je hebt een jaar lang toegang tot de inhoud van de lessen.
✔ Direct toegang tot de gehele cursus. 
✔ De cursus kun je grotendeels alleen doen. Je hebt hiervoor geen (seks)partner nodig.
✔ Je kunt de cursus in de veilige ruimte van je eigen huis doen, op je eigen tijd.
✔ Gemiddelde tijd per week: 2 uur (per persoon verschillend).
✔ Je kunt betalen met iDeal | Bancontact.
✔ Na betaling krijg je meteen toegang.  

Oefeningen & Activaties

Elke module in de online cursus eindigt met Oefeningen & Activaties. De oefeningen kun je grotendeels alleen doen. Je hebt hiervoor geen (seks)partner nodig. Het zijn vrij eenvoudige oefeningen met optimaal resultaat.

Wat zijn Activaties?
Dit zijn krachtige energietransmissies, die als MP3 bestand beschikbaar zijn in de vorm van geënergetiseerde stilte. Ze zijn eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. Elke Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het enige wat je hoeft te doen is rustig zitten of liggen. 

Een Activatie is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke activatie energetisch is vastgelegd. Een Activatie verhoogt je energiefrequentie en geeft jouw energiesysteem een boost, waardoor jouw proces een flinke impuls krijgt.

Activaties die je in de online cursussen krijgt zijn o.a.: Seks Activatie, Intuïtie Activatie, Zelfliefde Activatie, Communicatie Activatie, Reconnection Activatie, Helings Activatie, een Kundalini Activatie en nog veel meer!


► Dit is UNIEK!
Hierin onderscheiden wij ons van andere online cursussen Tantra die worden aangeboden...