Workshop

 De Kunst van het Beminnen


De workshop "De Kunst van het Beminnen" 

is bedoeld voor stellen die hun liefdesleven een impuls willen geven: van lust naar liefde. Hierdoor transformeert de snelle en onbevredigende seks in een urenlang liefdesspel, vol liefde, plezier en diepgaande bevrediging. Van nemen naar geven, van ik naar samen. 

In de workshop van 3 uur gaan we in op theorie en basisprincipes van het liefdevol beminnen, op het leren contact maken op alle lagen van intimiteit en op een beleving van seks als poort naar een hoger bewustzijn.


De Kunst van het Beminnen - Handboek voor de Perfecte Minnaar.

De workshop is gebaseerd op het door David geschreven "Kunst van het Beminnen - Handboek voor de Perfecte Minnaar". Hierin staan alle basisprincipes (en meer) beschreven. Wat zijn die basisprincipes van het liefdevol beminnen? Kunnen invoelen in de ander, kunnen geven wat de ander verlangt en de eigen lust kunnen beteugelen. Zolang we altijd onze sekslust ongeremd de ruimte geven, kunnen we echt diepgaand contact vergeten. Dit leidt vroeger of later tot teleurstelling en verwijten, bij beide kampen.

Op deze dag draait het dus om begrip: weten wat nodig is om echt diepgaand en liefdevol contact te kunnen maken met de andere sekse. Een begrip dat we via theorie (kennis) en praktijkoefeningen (laten voelen) communiceren naar jullie toe.

Aan het einde van de cursusmiddag richten we onze aandacht indien gewenst specifiek op de yoni en lingam. We zullen de geheimen ontsluieren van deze twee heilige tools om seks te kunnen transformeren in een waar liefdesspel. We leren de man de yoni liefdevol en vaardig te bespelen en de vrouw richt zich op de lingam. Omdat wij dit vanuit het hart communiceren naar jullie toe, ontstaat er een nieuwe en helende kijk op deze twee grootheden.

Bij de workshop hanteren wij geen standaardaanpak, maar richten we ons op jullie als persoon en situatie. Pasklaar aanbod dus.

Davids "Kunst van het Beminnen" is hierbij de leidraad. Graag voor het volgen van deze workshop dit boek lezen. Hier te bestellen als e-book of paperback.

Datum: In nader overleg te bepalen

Locatie: Leiden

Duur: 3 uur

Kosten: € 350,-

Inclusief koffie, thee en lekkere hapjes