GRATIS

om zelf te ervaren wat je kunt verwachten in de online cursus

Module I (online)

Om jou een idee te geven van de inhoud van de cursus, bieden wij de eerste module gratis aan. Hierin beschrijven we de vier pijlers van Tantra:

  1. Tantra als een verruimer van ons bewustzijn;
  2. Tantra als een liefdevolle beleving van intimiteit en seksualiteit;
  3. Tantra voor het hervinden van het gevoel van verbondenheid;
  4. De helende kracht van Tantra.

Nieuwsgierig? Maak dan in deze GRATIS online module, vanuit je eigen huis en op je eigen tijd, op een eenvoudige manier kennis met Tantra.

Ja, ik wil graag Gratis kennismaken met Tantra!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Hart Activatie (MP3)

Een UNIEK onderdeel van de online cursus zijn de Activaties. Dit zijn energietransmissies (MP3) die jouw proces ondersteunen. Ze zijn eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet.  Een Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het enige wat je hoeft te doen is rustig zitten of liggen. 

Activaties die je in de online cursussen krijgt zijn o.a.: Seks Activatie, Intuïtie Activatie, Zelfliefde Activatie, Communicatie Activatie, Reconnection Activatie, Helings Activatie, een Kundalini Activatie en nog veel meer!

Wil je eens ervaren wat een Activatie met je doet? Download dan gratis de Hart Activatie. Deze Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan.

Ja, ik ervaar graag Gratis
de Hart Activatie!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.