Tantra opleiding

man - vrouw 30+ | individueel traject | 6 maanden

Ben jij een man of vrouw (30+) en wil je, net als wij, professionele tantrasessies gaan geven? Wil jij jouw liefde gaan verspreiden op een leuke en spannende manier? Wil jij mensen verlossen van onnodige schaamte- en schuldgevoelens? Mensen het gelukzalige genot schenken van een liefdevolle verbinding? Meld je dan aan voor de Tantra opleiding... 

Wij werken vanuit het hart, puur op gevoel. Bij ons doet de liefde het werk. De liefde verruimt het bewustzijn en heelt de oude wonden uit het verleden. De liefde zorgt voor een veilige setting waarin de diepste gevoelens toegelaten kunnen worden. Voor een sfeer van vertrouwen, waardoor overgave aan dat wat is en dat wat komt mogelijk is. De liefde die de ziel tot leven wekt, waardoor het contact tot op de diepste lagen van jouw zijn bevrediging schenkt. 

In de opleiding staan we dus ook stil bij eventuele blokkades bij jou die de stroom van liefde blokkeren. Dus je leert niet alleen vaardigheden, maar je wordt ook opgeschoond en geheeld. 

Voor deze opleiding hoef je GEEN ervaring met massage te hebben...

Wat krijg je concreet:

✔ Online cursus Tantra Lifestyle (t.w.v €247)
✔ 6 Live sessies van 3 uur (elke maand) (t.w.v. €1950)
✔ 6 Zoommeetings van 45 minuten (elke maand) (t.w.v. €390)
✔ Onbeperkt Q&A via e-mail (t.w.v. €100)

Totale waarde van de opleiding = €2687. De opleiding kost €2297. Dat is €390 voordeel.

Wij hebben het druk. Erg druk. Na je tantra opleiding zijn er genoeg klanten zodat je meteen aan de slag kunt. De kans is dus érg groot dat je je investering in de opleiding al binnen een paar maanden hebt terugverdiend.

Wat behandelen we allemaal

In de livesessies behandelen we theorie en alles wat je wilt weten over Tantra. Ook leren wij jou de vaardigheden die nodig zijn om dit werk op een leuke en effectieve manier te kunnen doen. Vrouwen hebben voornamelijk contact met Luna, mannen met David. 

Globaal ziet het programma er zo uit:

  1. Kennismaken (wie ben jij en hoe sta je in het leven & wie zijn wij). Hartmeditatie, bespreken plan van aanpak komende 6 maanden, oefenen Ademhaling & Liefdevolle aanraking.
  2. Do's & don'ts in een sessie, Wheel of consent, Geleide meditatie voor dat wat heling behoeft bij jou op dit moment.
  3. Hoe ziet een tantrasessie eruit? Oefenen Vierhandenmassage en Uitkleedritueel.
  4. Evaluatie tot nu toe. Waar heb jij behoefte aan? Handvatten voor Coaching. 
  5. Mindfulness, Geleide meditatie voor dat wat heling behoeft op dit moment. Oefenen tantramassage en tantraflow.
  6. Plan van aanpak. Praktisch. Opzetten website, aanmelden Kamer van Koophandel, boekhouding, hoe richt je je praktijk in, welke benodigdheden, etc.

Al met al zijn het intensieve sessies waarin we flinke stappen gaan zetten. 

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden

In zes termijnen betalen is mogelijk (nu en de komende 5 maanden)