Activaties

 

Activaties zijn krachtige energietransmissies, die als MP3 bestand beschikbaar zijn in de vorm van geënergetiseerde stilte. Ze zijn eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. Elke Activatie duurt ongeveer 10 minuten.

Een Activatie is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke activatie energetisch is vastgelegd. Een Activatie geeft je energiesysteem een impuls, waarmee de basis wordt gelegd om Tantra in de praktijk te kunnen beoefenen. 

In je buik bevinden zich je emoties en onverwerkte gebeurtenissen. Met deze Activatie wordt jouw helingsproces gestimuleerd om je buik op te schonen.

Met deze Activatie wordt je keelgebied geactiveerd, waardoor je vanuit je eigen liefdevolle kracht, gestuurd vanuit de ziel, jouw waarheid mag verkondigen. Zonder angst en beperkingen.

Met deze Activatie wordt jouw verbinding met de Goddelijke bron hersteld, waardoor je kan terugkeren naar de oerspronkelijke staat van zijn. Hiermee wordt een nieuw proces in gang gezet. Afhankelijk van jouw proces van bewustwording en mate van innerlijke groei zal je langzaam maar zeker kunnen transformeren in oermens, die gelijk staat aan de Ene,...

Rozenkwarts wordt ook wel de "Liefdessteen"genoemd en werkt op het Hartchakra. Met deze Activatie word je omhuld met de liefdevolle energie van Rozenkwarts. Een heerlijke Activatie om te doen voordat je de liefde gaat bedrijven.

Deze Activatie opent en zuivert het kanaal van jouw hart naar jouw buik om jouw eigenliefde (weer) te kunnen laten stromen vanuit je hart naar je innerlijk kind. Dit zal niet alleen je zelfliefde stimuleren, maar de aspecten zelfacceptatie en zelfwaardering worden in jouw DNA als blauwdruk geprint. Hierdoor zal zelfliefde een automatisme worden en...

Met deze Activatie wordt de verbinding tussen hart en buik hersteld. Hierdoor zal je eigenliefde vanuit je hart gaan stromen naar je innerlijk kind. Het zorgt voor zelfvertrouwen, zelfcompassie en eigenwaarde.

Ben jij bang voor de elektromagnetische straling van de 5G antennes die momenteel overal gemonteerd worden? Weet, 5G past in het goddelijk leerplan voor de mens op aarde. Het is de bedoeling!

Corona Healing

11-11-1111

Alles verloopt volgens het goddelijk plan. Ons leertraject op aarde ligt vast. Niets is toevallig, niets wordt aan het toeval overgelaten. Zo ook de corona crisis. Wat is de uitdaging voor ons als mens in deze tijd en hoe kun je met alle maatregelen het beste omgaan?

Reiki is het Japanse woord voor de allesomvattende en alles doordringende levenskracht. Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei en Ki. Rei betekent universeel en Ki betekent levensenergie of vitale kracht. Reiki is dus universele levensenergie. Als je bent ingewijd of geactiveerd in Reiki, dan kun je deze energie doorgeven aan jezelf...

Deze Activatie zal je helpen je ware partner (soulmate) te vinden. Als je je echte partner al hebt gevonden, draagt de Activatie bij aan de versterking van je relatie. Ook zullen alle onnodige zaken opgeruimd worden om meer "één" te kunnen zijn met je (toekomstige) partner.

Met deze Activatie worden oude emotionele en seksuele wonden losgemaakt en getransformeerd. Wonden die pijn, verdriet, verlies, verwarring en woede veroorzaken en die verhinderen dat je pure vreugde, vervulling, passie en extase ervaart in je seksualiteit.

Met deze Activatie wordt de communicatie met de ziel versterkt (intuïtie) en gaat de poort naar de geestelijke werkelijkheid open. De Activatie van het derde oog is de start van je ascensieproces.

Met deze Activatie wordt de verbinding met je ziel hersteld. De ziel kan hierdoor makkelijker contact maken met jou als mens, waardoor je meer in de stroom van het leven komt en dat leven gaat leiden wat voor jou voorbestemd is.

Hart Activatie

11-11-1111

Deze Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan.

Seks Activatie

11-11-1111

Een Activatie is een krachtige energietransmissies die als MP3 bestand beschikbaar is in de vorm van geënergetiseerde stilte. De Activatie is eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. Elke Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het enige wat je hoeft te doen is rustig zitten of liggen.

Kundalini energie is de seksuele of levensenergie en is onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. Het gevoel van vrijheid en vervulling dat ontstaat wanneer de kundalini geactiveerd wordt is enorm.