Ontboezeming van Els

14-03-2021

Els: Ik heb heel wat schroom van me af moeten schudden om uiteindelijk te stap te kunnen zetten: een afspraak maken voor een Tantramassage. Waarom? Het paste niet in mijn ideaalbeeld van relaties. Ik heb namelijk een heel lieve man, waar ik al 20 jaar mee samen ben. Ik wil hem geen pijn doen, ik wil hem niet teleurstellen...

Maar ja, ik knalde op een gegeven moment bijna uit elkaar. De drang om mijn seksualiteit nieuw leven in te blazen werd met de dag groter en daarmee ook het ongelukkige gevoel waarmee ik rondliep. Mijn man is een lieverd, staat altijd voor me klaar. Ook als vader doet hij het goed. Zorgzaam en actief. Ik mag echt in mijn handjes knijpen met hem. Behalve in bed. Hij heeft veel minder behoefte aan seks dan ik. En dat is moeilijk. Ik zal uitleggen waarom.

Mijn jonge jaren waren redelijk wild te noemen. Ik heb veel geëxperimenteerd. Met groepen, met vrouwen, etc. Veel van wat God verboden heeft, zeg maar. Daarin kwam verandering toen ik mijn man leerde kennen. Hij was niet zo. Heb er wel over verteld, maar het deed hem weinig. Ook raakte ik snel zwanger van onze dochter. Mijn seksualiteit werd in die jaren naar de achtergrond gedrukt. Prima, want ik had er toch geen tijd voor.

Nu ik net over de 40 ben, keert het oude gevoel terug. De behoefte aan heerlijk intiem contact, aan wat spanning en sensatie. Mijn kinderen kunnen zich steeds meer zelf redden, mijn man is vaak in het buitenland voor zijn werk en ik zit achter de geraniums naar buiten te kijken. Niet echt, want ook ik heb een drukke baan. Maar bij wijze van spreken.

Op mijn werk heb ik een man leren kennen, een nieuwe collega. Ook getrouwd, ook kinderen. Maar er is een sterke seksuele aantrekkingskracht tussen ons. Al vanaf dag één. Wat moet ik daar mee, wat kunnen we ermee? We hebben het naar elkaar toe uitgesproken en afgesproken er niets mee te doen. We ontlopen elkaar nu zoveel mogelijk. Een rare situatie.

Maar onze ontmoeting heeft me wel de kriebels van vroeger teruggegeven. Kriebels die steeds sterker werden. Er woedde een kleine orkaan in mij op een gegeven moment. Ik ben op internet gaan zoeken naar een oplossing. Een reactie op een advertentie van een geile man? Een date met een gigolo? Een afspraak maken op Tinder? Geen van deze mogelijkheden sprak me aan. Ik zit niet te wachten op een gefrustreerd mannetje die alleen maar zichzelf wil bevredigen in het contact.

Tot mijn oog viel op een website over Tantra. Tantramassages voor vrouwen die meer willen dan fysieke lust en snelle bevrediging. Tja, dat wilde ik wel. Na het ledigen van een halve fles wijn heb ik een e-mail gestuurd met de vraag of ik een keer kon langskomen. Even later kwam er reactie: ja hoor, geen enkel probleem, zeg maar wanneer...

Twee weken later lag ik bij hem op de mat. Het was lang geleden dat ik zo genoten had van een intieme aanraking. Van mijn nek, tot mijn voeten, van mijn borsten, billen en vagina. Alle spanning kwam er in één keer uit. Echt fantastisch om aangeraakt te worden door een man die de kunst van het aanraken verstaat. Precies op de juiste plek, met de juiste druk. Hij voelde het perfect aan. Heel bijzonder. Ook dat ik mij zo kon laten gaan. Het voelde goed, heel vertrouwd eigenlijk, alsof ik hem al jaren kende.

Of ik er spijt van heb? Geenszins. Ik ben er nog een paar keer geweest. Heb het mijn man (nog) niet verteld. Wil hem niet kwetsen, he. Misschien komt het nog, op een geschikt moment. Voor nu geniet ik gewoon van die heerlijke ervaring. Beminnen is een vak apart, een vak dat een hoop mannen nog onder de knie moeten krijgen. Kom op mannen, werp de schroom van je af en ga aan de slag met jezelf en je vaardigheden. Je kunt er ons echt heel veel plezier mee doen en genot mee verschaffen. Na zo'n sessie kan ik weer de hele wereld aan. En dat geldt voor heel veel vrouwen!

Liefs,
Els V.  

Meer ontboezemingen...

Mijn ontboezeming op het gebied van seksualiteit? Jemig, waar te beginnen? Tsja, misschien wel de schuld en schaamte op mijn sensualiteit. Omdat andere mensen daar niet goed mee overweg konden, het verwarde met seksualiteit, ben ik me ervan gaan afkeren. Gevolg was dat er bijna niets van over bleef: op seksgebied heb ik lange tijd als een...

Luna: De afgelopen jaren heb ik een succesvolle Tantrapraktijk opgebouwd, waarin ik veel mannen heb laten genieten van Tantra. Maar dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Ik moest van ver komen, want mijn vrouwelijke seksuele kracht zat diep weggestopt.

Frank: Door de drukte van alle dag, door het harde werken, door het succes van mijn onderneming, was ik het contact met mijn gevoel kwijtgeraakt. Tot ik Tantra leerde kennen. Er bleek een leuke én spannende weg terug te zijn, die van mijn hoofd naar mijn hart...

Daniël: Ik kwam als man altijd te snel klaar tijdens het vrijen, waardoor mijn seksleven één grote teleurstelling was. Tot ik een sexual healing kreeg als onderdeel van een Tantrasessie. Omdat ik er zelf veel baat bij heb gehad, deel ik mijn verhaal graag met anderen. Doe er je voordeel mee, zou ik zo zeggen!

David: Mijn ontboezeming op het gebied van seksualiteit? Jeetje, daar vraag je me wat. Ik heb niet één groot probleem hoeven te overwinnen op dit vlak. Wel een paar dingen die om aandacht hebben gevraagd. Waarover ik later, in de loop der tijd, meer inzicht kreeg. Mede dankzij Tantra.

Els: Ik heb heel wat schroom van me af moeten schudden om uiteindelijk te stap te kunnen zetten: een afspraak maken voor een Tantramassage. Waarom? Het paste niet in mijn ideaalbeeld van relaties. Ik heb namelijk een heel lieve man, waar ik al 20 jaar mee samen ben. Ik wil hem geen pijn doen, ik wil hem niet teleurstellen...