Ontboezeming van Luna

14-03-2021

Luna: De afgelopen jaren heb ik een succesvolle Tantrapraktijk opgebouwd, waarin ik veel mannen heb laten genieten van Tantra. Maar dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Ik moest van ver komen, want mijn vrouwelijke seksuele kracht zat diep weggestopt.

Door intimiteit en seksualiteit op een liefdevolle manier te leren beleven, heb ik niet alleen mijn zelfwaardering en zelfvertrouwen teruggevonden, maar ook mijn vrouwelijkheid en seksualiteit. Hierdoor is mijn leven in een stroomversnelling geraakt. Van een onbeduidend muisje ben ik uitgegroeid tot zelfbewuste vrouw en een succesvolle ondernemer.

Mijn proces van bewustwording en persoonlijke groei kreeg een enorme impuls, toen ik me op het pad van Tantra begaf. Ik ontdekte hoe krachtig seksuele energie kan zijn en wat voor positieve invloed liefdevolle intimiteit op mijn leven had. De gesloten bloem die ik was, opende zich. Ik schudde de onzekere gedachten en ontevreden gevoelens van me af en ging in mijn kracht staan. Nu heb ik een goedlopende Tantrapraktijk en help ik andere mensen op hun pad van ontdekking, heling en groei.

Waar kwam mijn onzekerheid vandaan? Mijn moeder heeft een behoorlijke stempel gedrukt op de ontwikkeling van mijn vrouwelijkheid en seksualiteit. Of beter gezegd, op de onderdrukking ervan. Als klein meisje liep ik namelijk altijd met een jongens koppie rond; ik mocht mijn haar niet laten groeien. Later wel, onder de voorwaarde dat ik het in vlechtjes zou dragen. Om de een of andere reden mocht ik mijn aantrekkelijke kant niet ontplooien. Hierdoor werd ik onzeker naar jongens toe. Als het al lukte om intiem contact te hebben, dan vaak maar voor één nacht. De jongens dropen teleurgesteld af en ik bleef alleen achter.

Tot ik een zeer leuke en aantrekkelijke man tegenkwam. Bij hem gingen de pannen van het dak, niet één keer maar meerdere keren per dag. Wat was het verschil? Hij vond mij niet alleen aantrekkelijk, hij stroomde ook over van liefde voor mij. Alles aan mij vond hij geweldig. Zo kon ik stukje bij beetje de onzekerheid over mezelf loslaten. Kennelijk was ik wel leuk, mooi en meer dan de moeite waard! Hoe fijn! De liefde in combinatie met de seksuele energie bracht me vaak in extase: tijdens een heerlijke vrijpartij zweefde ik rechtstreeks naar de zevende hemel.

Toen iemand mij op een verjaardagsfeestje wees op het bestaan van Tantra ging er een schok door me heen. Ik voelde dat er vanbinnen een knop omging. Thuisgekomen dook ik direct de wereld van Tantra in: één groot feest der herkenning. Het beschreven proces vertoonde grote raakvlakken met mijn ervaring van de jaren daarvoor. Bewuster in het leven gaan staan door liefdevolle intimiteit en seksualiteit, het helen van onverwerkte pijn door tedere aanraking, het hervinden van zelfliefde door het diep bevredigend contact met een ander. De puzzelstukjes van mijn leven vielen op de juiste plek. Er kwam niet alleen begrip, maar ook vergeving. Wat een bevrijding!

Dankzij Tantra doorgronde ik in één keer het proces waarin ik mij had bevonden: het proces van onderdrukking naar bevrijding, van afwijzing naar waardering, van onvrede naar voldoening, van angst naar liefde. Graag deel ik mijn ervaring met mensen die ervoor openstaan. Met mensen die ook een weg hebben af te leggen, een weg van vragen naar antwoorden, van schaamte naar trots, van wantrouwen naar overgave, van afkeer naar genieten en van weinig naar veel. 

Online cursus Tantra
Dat doe ik in mijn praktijk, maar ook met behulp van de online cursus Tantra Lifestyle, die ik samen met mijn collega David heb ontwikkeld. Op je eigen manier, in je eigen tempo en op een door jou gekozen moment de grondbeginselen van liefdevolle intimiteit eigen maken. Zelf of samen met een partner.

De cursus is enerzijds bedoeld om de schroom van je af te gooien en aan de slag te gaan, anderzijds om jou zinvolle opvattingen over het leven te geven. Het leven is zoveel meer dan werken, slapen, boodschappen doen en vertier zoeken. Het leven is een groot geheim dat doorgrond kan worden. Het leven heeft zin, heeft een diepere betekenis. Tantra kan jou helpen dit mysterie te ontrafelen. Dit weten maakt gelukkig. Niet voor even, maar voor altijd. Het bevredigend namelijk op de diepste lagen van jezelf. Iets wat bijvoorbeeld geld en succes niet voor elkaar krijgen. Die geven geen diepe en langdurige voldoening, die vreugde blijft hangen aan de oppervlakte.

Tantra is in opmars en gelukkig maar. Steeds meer mensen horen ervan, lezen erover en brengen het in de praktijk. Het kan mensen verder helpen, zoals bij mij. Maar alleen als je er serieus mee aan de slag gaat. Het is geen kunstje, geen ego-dingetje. Wie goede sier wil maken met indrukwekkende technieken, zal nooit zo diep komen als mensen die volledig vanuit het hart leven en werken. De energie van liefde is namelijk essentieel voor de werking: de kracht van openheid en eerlijkheid, van vertrouwen en overgave, van gelijkwaardigheid en kwetsbaarheid. Een kracht die je pas kunt delen met anderen als je zelf de uitdaging bent aangegaan, als je zelf in het diepe bent gesprongen en de schilden van bescherming om je heen hebt afgelegd.

Ben jij ook toe aan meer antwoorden dan vragen, aan een spannende wending in jouw leven, wil jij ook jezelf en jouw leven ook een flinke impuls geven, wil jij ook meer genieten van liefdevolle intimiteit, wil jij ook het geheim van liefdevolle intimiteit en heilige seks ontdekken, spring dan in het diepe.

Ik wens jou veel spannende uitdagingen toe, veel momenten waarop jouw liefdevolle kracht tot leven kan komen.

In liefde,
Luna M.

Meer ontboezemingen

Mijn ontboezeming op het gebied van seksualiteit? Jemig, waar te beginnen? Tsja, misschien wel de schuld en schaamte op mijn sensualiteit. Omdat andere mensen daar niet goed mee overweg konden, het verwarde met seksualiteit, ben ik me ervan gaan afkeren. Gevolg was dat er bijna niets van over bleef: op seksgebied heb ik lange tijd als een...

Luna: De afgelopen jaren heb ik een succesvolle Tantrapraktijk opgebouwd, waarin ik veel mannen heb laten genieten van Tantra. Maar dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Ik moest van ver komen, want mijn vrouwelijke seksuele kracht zat diep weggestopt.

Frank: Door de drukte van alle dag, door het harde werken, door het succes van mijn onderneming, was ik het contact met mijn gevoel kwijtgeraakt. Tot ik Tantra leerde kennen. Er bleek een leuke én spannende weg terug te zijn, die van mijn hoofd naar mijn hart...

Daniël: Ik kwam als man altijd te snel klaar tijdens het vrijen, waardoor mijn seksleven één grote teleurstelling was. Tot ik een sexual healing kreeg als onderdeel van een Tantrasessie. Omdat ik er zelf veel baat bij heb gehad, deel ik mijn verhaal graag met anderen. Doe er je voordeel mee, zou ik zo zeggen!

David: Mijn ontboezeming op het gebied van seksualiteit? Jeetje, daar vraag je me wat. Ik heb niet één groot probleem hoeven te overwinnen op dit vlak. Wel een paar dingen die om aandacht hebben gevraagd. Waarover ik later, in de loop der tijd, meer inzicht kreeg. Mede dankzij Tantra.

Els: Ik heb heel wat schroom van me af moeten schudden om uiteindelijk te stap te kunnen zetten: een afspraak maken voor een Tantramassage. Waarom? Het paste niet in mijn ideaalbeeld van relaties. Ik heb namelijk een heel lieve man, waar ik al 20 jaar mee samen ben. Ik wil hem geen pijn doen, ik wil hem niet teleurstellen...