Duo MassageSamen gemasseerd worden op Tantrische wijze. 

Zij door David, hij door Claire.


Is het tijd om jullie relatie een impuls geven? Zoeken jullie verdieping? Willen jullie het vuur van verlangen weer aanwakkeren? Zijn jullie nieuwsgierig en willen jullie grenzen verleggen? Heb je iets te vieren en wil je dat op een speciale manier doen? 

Een Duo Massage voor stellen is hier uitermate geschikt voor. Heerlijk genieten in een warme en veilige omgeving. Het gehele lichaam wordt met zachte, intense strelingen gemasseerd. De lingam en yoni worden vloeiend mee-gemasseerd, maar we focussen ons er niet in het bijzonder op.

In onze mooie Tantrastudio liggen twee matten. Op de één masseert David de vrouw, op de ander Claire de man. In het mailcontact en tijdens de voorbespreking nemen we de inhoud van de sessie door. Jullie kunnen aangeven wat jullie wens is. In principe hoeven jullie geen spullen mee te nemen, alles is aanwezig voor een fijne sessie. 

Tarief:

1,5 a 2 uur € 350

Locatie Leiden 


Nieuw: nu ook Duo Massage Sessie Deluxe

Willen jullie na de Duo Massage nog even samen nagenieten van de massage, dat kan. De studio is per uur bij te boeken. Ook de nacht doorbrengen behoort tot de mogelijkheden. De studio bevindt zich op een van de mooiste plekjes van Den Haag. Neem contact met ons op en maak je wensen kenbaar.