Vierhanden Massage


Als je op zoek bent naar een nòg intensere onderdompeling in een bad van liefde, dan zal je erg gecharmeerd zijn van onze Vierhanden Massage.


Vier handen die jou liefdevol aanraken, je strelen, je prikkelen en koesteren. Het is teveel voor je hoofd om te volgen. Je zal jezelf moeten loslaten en overgeven aan de liefde die wij je laten voelen. Durf jij de uitdaging aan om door ons ultiem geprikkeld en geliefd te worden? Verlang jij ernaar om dit te ervaren en alle liefde mee naar binnen te nemen? Om daar jezelf te ontmoeten en jezelf innig lief te hebben?

Gun jij het jezelf om schaamteloos te genieten van de aanraking van niet 1, maar 2 liefdevolle mensen? Dit is zeker niet teveel gevraagd. Je bent het meer dan waard! En zeg eens eerlijk.....wie wenst dit nou niet? 

Wat is er zo bijzonder aan een vierhandenmassage?

Bij een vierhanden massage heeft je hoofd het nakijken. De aanraking is zo intens, dat je moeilijk elke beweging kunt blijven volgen met je gedachten. Wat rest is volledige overgave, gewoon laten gebeuren wat er gebeurt en ervan genieten. De ultieme oefening in overgave en vertrouwen. En dat alles in veilige handen van twee ervaren tantramasseurs die volledig uit hun hart masseren.

De massages die wij geven zijn een innerlijke reis, gericht op het ontspannen van lichaam en geest, op het openen van het hart, het vrij laten stromen van de liefde en op het vrijmaken van seksuele energie ten behoeve van jouw geluk, gezondheid en verruimende inzichten. Liefdevolle aanraking als heling en seksualiteit als bron van levensenergie en levensvreugde. 

Deze heerlijke, koesterende en vitaliserende Tantramassage bieden David en Claire aan zowel vrouwen als mannen aan.  

Duur 1 uur € 170,00 (deze massage wordt gegeven op de massagetafel)

Duur 1,5 uur € 220,00 (deze massage wordt gegeven op de massagetafel en is inclusief een heel korte kennismaking vooraf)

Locatie Leiden