Vierhanden Massage

Als je op zoek bent naar een nòg intensere onderdompeling in een bad van liefde, dan zal je erg gecharmeerd zijn van onze Vierhanden Massage.

Vier handen die jou liefdevol aanraken, je strelen, je prikkelen en koesteren. Het is teveel voor je hoofd om te volgen. Je zal jezelf moeten loslaten en overgeven aan de liefde die wij je laten voelen. Durf jij de uitdaging aan om door ons ultiem geprikkeld en geliefd te worden? Verlang jij ernaar om dit te ervaren en alle liefde mee naar binnen te nemen? Om daar jezelf te ontmoeten en jezelf innig lief te hebben?

Gun jij het jezelf om schaamteloos te genieten van de aanraking van niet 1, maar 2 liefdevolle mensen? Dit is zeker niet teveel gevraagd. Je bent het meer dan waard! En zeg eens eerlijk.....wie wenst dit nou niet? Deze zinnenprikkelende Tantra Massage bieden wij aan mannen en vrouwen aan.

We geven de sessie in Almere of in Den Haag. Duur 2 uur.

Boek hier jouw vierhandenmassage

Nieuw: nu ook vierhanden massage de luxe

Naast de gewone vierhandenmassage, waarin wij geven en jij mag ontvangen, bieden we nu ook de vierhandenmassage de luxe aan. Hierin gaan wij op het gebied van liefdevolle aanraking een stap verder: naast heerlijk masseren is er ook ruimte voor wederzijds liefdevol contact: jij mag ons ook aanraken en desgewenst knuffelen. Alles in een open en eerlijke sfeer van liefdevolle intimiteit. Deze sessie is uitermate geschikt om de verbinding tussen het hart te voelen en vorm te geven in het grensverleggende contact. Durf jij deze uitdaging aan te gaan, neem dan contact met ons op. Dan kunnen we de exacte inhoud van de sessie bespreken.

We geven deze sessie in Almere en in Den Haag. Duur 2 uur.

Boek hier jouw vierhandenmassage de luxe