Massage Sessies


Duo Massage door David & Claire

Samen gemasseerd worden op Tantrische wijze.

Zij door David, hij door Claire.

Is het tijd om jullie relatie een impuls geven? Zoeken jullie verdieping? Willen jullie het vuur van verlangen weer aanwakkeren? Zijn jullie nieuwsgierig en willen jullie grenzen verleggen? Heb je iets te vieren en wil je dat op een speciale manier doen?

Een Duo Massage voor stellen is hier uitermate geschikt voor. Heerlijk genieten in een warme en veilige omgeving.

Vierhanden Massage door David & Claire

Als je op zoek bent naar een nòg intensere onderdompeling in een bad van liefde, dan zal je erg gecharmeerd zijn van onze Vierhanden Massage.

Vier handen die jou liefdevol aanraken, je strelen, je prikkelen en koesteren. Het is teveel voor je hoofd om te volgen. Je zal jezelf moeten loslaten en overgeven aan de liefde die wij je laten voelen. Verlang jij ernaar om dit te ervaren en alle liefde mee naar binnen te nemen? Zeg eens eerlijk.....wie wenst dit nou niet?

Deze zinnenprikkelende Tantra Massage bieden David en Claire aan mannen en vrouwen aan.

Voor echte impact kies je voor onze Coaching & Massage sessie.

Heb je behoefte aan een individuele liefdevolle Tantramassage?

Wij (David en Claire) hebben ook beiden een Tantrapraktijk. Hier geven we liefdevolle Tantramassages aan individuele vrouwen en mannen (30+) die bewust in het leven staan en zich graag willen verdiepen in Tantra als lifestyle. Als je graag meer wil weten over onze achtergrond, visie en werkwijze, neem dan eens een kijkje op onze websites: