Trainingsprogramma

Eindeloos Genieten

voor mannen met vroegtijdige zaadlozingen

De Feiten:

Heel veel mannen hebben last van een vroegtijdige zaadlozing. Zo blijkt uit onderzoek dat 45% van de mannen binnen één minuut klaarkomt bij penetratie. En dit is jammer. In plaats van volop te genieten wordt het vrijen al snel een gevecht tegen een opkomend orgasme. Dit vermindert het plezier tijdens het samenspel en geeft na afloop dikwijls een onbevredigend gevoel. Het kan zelfs voor mannen reden zijn om geen relatie meer aan te gaan, bang om te "falen". 

Slechts een kleine 10% zoekt hulp. Maar zij geven aan daar weinig baat bij te hebben. Het slikken van anti-depressiva lijkt nog het beste te werken. Maar dit vlakt niet alleen het gevoel van klaarkomen af, maar de hele (seks)beleving. Het paard achter de wagen spannen dus.

Wij hebben een natuurlijk trainingsprogramma samengesteld om deze mannen te helpen. Een allesomvattende uitdaging vol theorie en praktijk, dat binnen enkele weken zijn vruchten afwerpt; je blijft veel langer uit de gevarenzone. Het programma is samengesteld op basis van onze eigen ervaring, enkele tantrische beginselen en logisch nadenken. Het is geen wonderpilletje maar een actieplan waarbij de mouwen moeten worden opgestroopt. 

Wil jij de uitdaging aangaan? Weet dat er heel veel plezier en een zeer goed gevoel op je ligt te wachten als je serieus ermee aan de slag gaat...  Waaruit bestaat het trainingsprogramma
Eindeloos Genieten?


Vrijblijvend gesprek voor nadere kennismaking met ons

Indien je dit wenst, kun je eerst eens met ons kennismaken en kun je rustig invoelen of het Trainingsprogramma voor jou van waarde zou kunnen zijn. We bespreken kort jouw beginsituatie en Claire neemt dit desgewenst mee in een eerste oriënterende aanraaksessie. Dit is geen volledige massage, maar is een moment om te voelen of je je prettig en op je gemak voelt bij de aanraking die een grote rol speelt in dit traject. Desgewenst met kleding aan. Deze kennismaking zal in totaal ongeveer een uur duren en kost €50. Dit bedrag zal worden verrekend met de aanschafwaarde van het Trainingsprogramma, indien je wenst hiervoor te kiezen. 

Stap 1. Een (zoom)gesprek met David en Claire

In dit gesprek van een uur maken we kennis met jou en mag je vertellen over jouw seksbeleving in het algemeen en het klaarkomen in het bijzonder. Dit gesprek is onder meer bedoeld om het onderwerp uit de schaduw te halen: wie open en eerlijk hierover is, komt verder dan wie het achterhoudt of afzwakt. Dit gesprek voeren we aan de hand van een vooraf toegestuurd vragenformulier.

Stap2. De nulmeting-massage in Den Haag

Hiervoor kom je naar Den Haag. In onze tantrastudio word je een uur lang heerlijk gemasseerd door Claire. Dit vindt plaats op de massagetafel. Ook de lingam wordt hier voorzichtig bij betrokken. Na de massage volgt er een gesprek van een uur met David en Claire, waarin we o.a. een actielijst vol oefeningen en tips doornemen. Hiermee ga je vervolgens thuis aan de slag. Ook krijg je een exemplaar van David's "Kunst van het Beminnen - Handboek voor de Perfecte Minnaar" mee, een boek vol inzichten over de kunst van het beminnen. 

Stap 3. Een (zoom)gesprek met David en Claire

In dit één uur durende gesprek nemen we jouw vorderingen door. Je vertelt over jouw belevenissen, over wat goed en minder goed gaat en wij geven gericht advies. In dit gesprek zullen we ook een toelichting geven op de tantrische beginselen die kunnen helpen bij het verminderen of oplossen van het probleem van een te snelle zaadlozing. Ook komt in dit gesprek de inhoud van het "Handboek voor de Perfecte Minnaar" aan bod. 

Stap 4 Een echte tantramassage op de massagemat

Ook hiervoor kom je naar Den Haag. Nu niet voor een massage op de tafel, maar voor een anderhalf uur durende tantramassage op de massagemat door Claire. Na afloop evalueren we de ervaringen in een gesprek van een uur, waarbij ook David zal aansluiten. Met betekenisvolle inzichten en praktische tips word je verder geholpen. Deze uitdagende sessie zal duidelijk maken hoever je bent gevorderd in jouw uitdaging om het orgasme onder controle te krijgen.


Praktische informatie

Het Trainingsprogramma beslaat in principe een half jaar. Het kan sneller, het mag langzamer.

  • Je kunt eerst vrijblijvend kennis komen maken met ons, middels een oriënterend gesprek en eventueel een korte eerste aanraaksessie om te wennen aan deze vorm van massage. Hierna besluit je of je verder wil gaan met het Trainingsprogramma.
  • Je krijgt een vragenformulier om je gedachten te structureren en om jouw mind te verfrissen
  • Je ontvangt een uitgebreide actielijst met tips en oefeningen
  • Je krijgt een exemplaar van David's boek "Kunst van het Beminnen"
  • Je wordt een uur lang heerlijk gemasseerd op de tafel door Claire (of desgewenst door David)
  • Je ontvangt een anderhalf uur durende tantramassage op de mat door Claire (of desgewenst door David)
  • Je krijgt na elke massage een uur durend evaluatiegesprek
  • Je krijgt 2x een uur durend (zoom)gesprek met David en Claire

Kosten €799,- 

Totaal 4 uur coaching

Totaal 2,5 uur tantramassage

Dit bedrag mag indien gewenst ook in 2 termijnen van €400,- betaald worden. Elk termijn betaal je dan voorafgaand aan het zoomgesprek.

Dit pakket is desgewenst uit te breiden met: